Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz co wedlug mnie nie powinna sobie krzywdy nia zrobic,gdyz zbyt mocno nie da sie dociskac niej,tylko musisz pilnowac zeby dobrze wszystkie zabki domywala,bo spotkalam sie z chlopcem okolo7 lat ktory slabo z boku mylwitam się z poniedziałku :-) i od razu z pytaniem ku dorotce : co myslisz o szczoteczkach elektrycznych dla dzieci?Oliwia ma taka na baterię ale nie wiem czy nie robie jej tym "krzywdy"... wiesz o co mi chodziW ogóle moze któras z Was wie coś na ten temat więcej niż ja
![]()
Nasze dzieci maja ferie.moje sa u babci... piętro niżej hehehe Dwa tygodnie bez wstawania 15 min wczesneij zeby odwieśc Oli do przedszkola i bez pospiechu przy odbiorze jej stamtąd:-)nawet moja mama sie cieszy bo Oliwia zawsze się zajmie Marcelem w razie co![]()

Myfa doktor Nowaczek jest swietna(moje zdanie),prywatnie robila usg kolo mnie na zeromskiego 85 czy 83 raz w tyg we wtorek,z tego co wiem jakis czas temu przeniesli to do budynku zusu--tylko musisz zadzwonic tam czy nadal przyjmuje...ale Ci dobrze..........
dziewczyny musze zrobic usg jamy brzusznej mojego malucha u doktor Nowaczek, albo doktora Słyka kurcze gdzie oni przyjmuja? Na Sienkiewicza ktores z nich podobno , ale kurcze gdzie? ech....