Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz co wedlug mnie nie powinna sobie krzywdy nia zrobic,gdyz zbyt mocno nie da sie dociskac niej,tylko musisz pilnowac zeby dobrze wszystkie zabki domywala,bo spotkalam sie z chlopcem okolo7 lat ktory slabo z boku mylwitam się z poniedziałku :-) i od razu z pytaniem ku dorotce : co myslisz o szczoteczkach elektrycznych dla dzieci?Oliwia ma taka na baterię ale nie wiem czy nie robie jej tym "krzywdy"... wiesz o co mi chodziW ogóle moze któras z Was wie coś na ten temat więcej niż ja
![]()
Nasze dzieci maja ferie.moje sa u babci... piętro niżej hehehe Dwa tygodnie bez wstawania 15 min wczesneij zeby odwieśc Oli do przedszkola i bez pospiechu przy odbiorze jej stamtąd:-)nawet moja mama sie cieszy bo Oliwia zawsze się zajmie Marcelem w razie co![]()

Myfa doktor Nowaczek jest swietna(moje zdanie),prywatnie robila usg kolo mnie na zeromskiego 85 czy 83 raz w tyg we wtorek,z tego co wiem jakis czas temu przeniesli to do budynku zusu--tylko musisz zadzwonic tam czy nadal przyjmuje...ale Ci dobrze..........
dziewczyny musze zrobic usg jamy brzusznej mojego malucha u doktor Nowaczek, albo doktora Słyka kurcze gdzie oni przyjmuja? Na Sienkiewicza ktores z nich podobno , ale kurcze gdzie? ech....