reklama

Mamy z Radomia :-)

na razie jestem tak szczerze i uczciwie 4 dzień.Ale od dwóch tygodni robie podchody.Póki co (wyłączając podchody bo waga mi sie wtedy wachała bardziej niz spadała) straciłam 1.5 kg a w obwodach gdzie najbardziej interesuje mnie utrata cm spadło po 2cm !!mnie nie trzeba duzo bo jeszcze ze 4 kg zrzuce i bedzie git;)Zamierzam ją poprowadzic ucziciwe do konca bo to gwarancja ze waga nie wróci:)i wiem ze tak własnie jest:)także agacjone dawaj bedziemy razem traciły kiloski bo wiosna idzie i trza sie pokazac:)a dieta nie jest taka straszna.jak sie lubi nabiał to mozna na niej byc i byc i chudnąc z przyjemnością;P

Ostatnia edycja:
reklama
nie mam niestety.korzystałm tylko i wyłacznie z ksiązki "nie moge schudnąć" dr Dukana.Jak wchodziłam na różne strony to na każdej pisało inaczej i strasznie mnei to wnerwiło więc postanowiłam zainwestowac w źródło drukowane;)a w ksiązce sa wszytskie informacje i motywatory wiec wiecej mi nei trzeba.Ale poszukam i jak znade cos bardziej zgodnego z tekstem oryginalnym to dam ci znać;)

no i własnie to mnie skłoniło do sięgnięcia do ksiązki... szkoda że nie mieszkasz w Radomiu (ba! nawet w Polsce!)... podrzuciłabym ci ksero bo nawet mam gotowe:(

ja tez poszukam takich najbardziej zblizonych i wstawię linki ale to juz wieczorekiem;)
jesli chodzi o ksiazke to na wielku stronach jest do kupienia (włacznei z allegro) wieć jesli chcesz ja kupić nie będziesz miała wiekszego problemu:)a ja zdecydowanie polecam!

reklama
dizendobry
ja w pracy juz do 21:zawstydzona/y: ale damy rade co tam....:-D
niekat ja musze wziasc sobie ksiazke i jeszzcze raz zaczac czytac...bo szczerze mowiac to nie bardzo wiem co mozna tam jesc...wiem ze jogurty beztluszczowe i na ym moja wiedza sie konczy:szok::-D
jesli bede jakies potrawy wymagajace stania w kuchni to w nosie mam....jakos inaczej sie zkarecimy choc powiem wam ze ja czuje juz ze nie dam rady....juz kawka stoi a obok princessa hehehe:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry