Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale nic to!Do imprezki urodzinowej Smyka jeszcze dwa tygodnie wiec coś tam mi sie uda na pewno zrzucic bo teraz juz będe grzeczna heheeh
Dzień bardzo dobry!
Powiem krótko-życzę powodzenia,wytrwałości,szybkich rezultatów no i na koniec braku efektu jojo wszystkim dietowym mamom (no sobie oczywiście też)

). siostra ma Ibum i oleljek na katar i na szczescie na razie OK.Czesc,
widze, ze temat dietowy sie pojawil. Ja juz od jakiegos czasu stosuje weight watchers. Kolezanka udostepnila mi materialy i ksiazki i w ten sposob probuje zrzucic zbedne sadelko. Po narodzinach Eryka schudlam tak 23kg w 5 miesiecy. Tym razem cos nie jestem bardzo konsekwentna i caly czas waze o 15kg za duzo. Dobrze, ze jestem bardzo wysoka to sie tluszczyk rozlozy i tak nie razi w oczy. Mam nadzieje pomimo wszystko od dzisiaj zaczac kontynuacje dietki, bo do czerwca chce byc znow jak nowa:-))

co do diety to własnie dlatego ja sie na nia zdecydowałamniekat poczytałam trochę o tej diecie i jak dla mnie bomba bo to w zasadzie wszystko co jadam,tylko za pieczywem będzie mi się tęsknić, ale nie ma ograniczeń co do ilości tego co dozwolone więc chyba dałabym radę :-)
Wczoraj w poszukiwaniu tańszego papieru do zaproszeń, trafiłam,do Hurtowni Papieru Famex a tam prócz papieru jest też hurtownia zabawek i ceny jak dla mnie są nawet o kilkadziesiąt procent niższe niż w sklepach, może nie na wszystkim ,ale na pewno na wiele artykułów. Ja w każdym razie na papierze,płytach do nadruku i tuszach do drukarki zaoszczędziłam 50% no i nie obyło się bez zabawki dla Antka :-)