Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezeli do 26 nic sie nie bedzie działo to mam popołudniu zgłosić sie do niego na oddział. Szczerze to tak bym wolała - bez stresu, bóli i takich tam!

Wojtek mój wyzdrowiał chyba już na dobre zaraz na kontrole jadę z nim....ale za to siostry mała chora na to samo w Radomiu jakaś epidemia kurde szok...zastrzyki od razu dostała i efekt piorunujący...powiem szczerze ze zawsze wolałam zastrzyki ...szybciej działają noi oszczędzają układ pokarmowy dziecka....lekarka dziwiła się ze mamy nie chcą zastrzyków wola płynne antybiotyki...
hej dziewczyny a jest może gdzieś w Radomiu takie miejsce gdzie można z dzieciakami poćwiczyć.
Ale z młodym to ciężko się gdzieś wyrwać.macie jakieś miejsca gdzie nie patrzą krzywo na matkę z dzieckiem?

Mam dość zimy!!! Ja chcę piękną, suchą wiosnę!!!

no to jednak do pozazdroszczenia twoja sytuacjahej dziewczyny a jest może gdzieś w Radomiu takie miejsce gdzie można z dzieciakami poćwiczyć. Ja nie mam nadliczbowych kilogramów,wręcz przeciwnie. Załatwili mnie tak w szpitalu,że 10 kg straciłam w tydzień i teraz wyglądam raczej nieapetycznie. Muszę trochę przypakować bo flak ze mnie galanty. Na dodatek lekarka powiedziała,że mam słaby kręgosłup i Jogę powinnam ćwiczyć.Ale z młodym to ciężko się gdzieś wyrwać.macie jakieś miejsca gdzie nie patrzą krzywo na matkę z dzieckiem?