Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jezeli do 26 nic sie nie bedzie działo to mam popołudniu zgłosić sie do niego na oddział. Szczerze to tak bym wolała - bez stresu, bóli i takich tam!

Wojtek mój wyzdrowiał chyba już na dobre zaraz na kontrole jadę z nim....ale za to siostry mała chora na to samo w Radomiu jakaś epidemia kurde szok...zastrzyki od razu dostała i efekt piorunujący...powiem szczerze ze zawsze wolałam zastrzyki ...szybciej działają noi oszczędzają układ pokarmowy dziecka....lekarka dziwiła się ze mamy nie chcą zastrzyków wola płynne antybiotyki...
hej dziewczyny a jest może gdzieś w Radomiu takie miejsce gdzie można z dzieciakami poćwiczyć.
Ale z młodym to ciężko się gdzieś wyrwać.macie jakieś miejsca gdzie nie patrzą krzywo na matkę z dzieckiem?

Mam dość zimy!!! Ja chcę piękną, suchą wiosnę!!!

no to jednak do pozazdroszczenia twoja sytuacjahej dziewczyny a jest może gdzieś w Radomiu takie miejsce gdzie można z dzieciakami poćwiczyć. Ja nie mam nadliczbowych kilogramów,wręcz przeciwnie. Załatwili mnie tak w szpitalu,że 10 kg straciłam w tydzień i teraz wyglądam raczej nieapetycznie. Muszę trochę przypakować bo flak ze mnie galanty. Na dodatek lekarka powiedziała,że mam słaby kręgosłup i Jogę powinnam ćwiczyć.Ale z młodym to ciężko się gdzieś wyrwać.macie jakieś miejsca gdzie nie patrzą krzywo na matkę z dzieckiem?