Witajcie mamy z Radomia,:-):-):-)nareszcie jakieś swojaki. Już myślałam że nikogo tutaj nie ma z tego miasta, a przecież nie jest takie małe, albo nikt nie chce sie do niego przyznać?;-)
też jestem z Radomia ale nie mieszkam w blokach tylko w domkach jednorodzinnych. chodzę do dr. Wróblewskiego ale zastanawiam sie nad zmianą na Ananicza, bo dużo dobrego o nim słyszałam.
Wróblewski nie jest zły, dobrą ma opinie ale ma tyle pacjentek i przyjmuje do bardzo późna,:-( no i nawet w niedziele przyjmie jakby sie coś działo, dlatego sie na niego zdecydowała. A i pracuje w szpitalu na tochtermana, ale za każdym razem miałam wizytę umówiona bardzo późno i niewiele kontaktował.
Nie wiem za 2 tygodnie idę do niego na badanie usg pod kątem wad genetycznych, wizytę mam umówioną o wiele wcześniej, więc zobaczymy.

Termin rozpakowania mam na 28 styczeń, :-):-)więc na spacerki to dopiero około marca. przynajmniej tak sądzę.
Aneta ja tez się tak nie palę na razie zakupami, ale napisz mi co to za test Pappa , bo szczerze powiem, że pierwszy raz o nim słyszę