reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam!
renatkanuta też znam to radio- polecam!
A ja sobie śniadanko jem i rozkoszuję się blogą ciszą, póki Weroniczka śpi. Wczoraj była bardzo grzeczna i nawet noc bezproblemowa była.
Editp moja mała najchętniej ogląda bajki na minimini a szczególnie wozy strażackie. Chętniej natomiast lubi oglądać teledyski różnych wykonawców.
Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Witajcie dziewczynki!
renatkanuta my z Majunią właśnie teraz słuchamy tego radia:-D, Majunia nawet jest zainteresowana. Miałam je polecić Edit_p, ale nas ubiegłaś:-D
gosiula23rex fajnie, że z Weronisią już ok, wiem co to znaczy taka biegunka u dzieciaczków, Bo Maja też to przechodziła, na szczęście tylko raz! Kupki dosłownie co chwila, odparzona pupka, szkoda mi jej było strasznie! nas to spotkało, gdy Maja ząbkowała, a lekarz też stwierdził, że to grypa jelitowa, ale to była raczej grypa "ząbkowa":-)
edit moja Majeczka nie przepada za bajkami, bardziej za reklamami! Piosenki też lubi słuchać, i polecam Ci to babyradio, ciągle są jakieś nowe pioseneczki, czasem czytają bajki, może zainteresuje Paulinkę

Cześć.
Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi - na pewno posłuchamy sobie radia- nawet nie wiedziałam że takie jest.
Eh...ale beznadziejna pogoda...aż nic się nie chce...a mam tyle garów do zmywania:baffled:i takiego duuuużego lenia:-D
muszę zacząć się też rozglądać za wózeczkiem- takim typu parasolka...używacie takich?może jakieś podpowiedzi?mnie się podoba WÓZEK SPACEROWY BABY DESIGN TRIP+PARASOL+OSŁONA+FO (1435097318) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem jaki jest na żywo...
Piszcie co u was dziewczyny bo straszna cisza;-)
miłego dzionka- mimo pogody :-)

my z pewnością kupimy Malenstwu taki jak przyjdzie pora :)

Dziewczynki a ja mam takie pytanie - jak chodzilyście w ciąży uczylyscie sie jakichś bajek, piosenek, wierszy dla dzieci ? Kurcze kiedys umiałam tyle a teraz tak nie bardzo .. zastanawiam się skąd Wy je znacie ? :D

pogoda okropna, obudzilam sie o 11 i jeszcze nie zdążyłam porządnie z łóżka wyjsc, a tu muszę pranie zrobic i rozwiesić je .... nic mi sie nie chce, a od wczoraj potwornie mnie mdli, masakra jakas .

Dzieńdobry!
Dzisiaj rzeczywiście jakiś taki ten dzień ciemny, bury i zimny! Wenunia spała dziś z nami- nawet się wyspałam:-). Pakowałam dziś już niektóre rzeczy do zabrania i tak jakoś mi sie dziwnie zrobiło smutno. Cieszę się, że za 2 miesiące zaczynam inne życie takie jakie chciałam, ale to moje ostatnie 2 miesiące w tym mieście i raczej już nigdy tu nie przyjadę, bo nie będe miała nawet do kogo. No właśnie nostalgiczny dzień.
Goniasobol moja mała też ostatnio bardzo grzeczna, a już miałam się pytać ciebie co ty robisz, żeby twoja nie dokuczała.
Editp my od lipca mamy coneco flash kolor jagodowy - polecam jest rewelacyjny- a moja córcia to wymagająca osóbka jeśli o wózek chodzi- ma obszerne siedzisko, duzy kosz na zakupy, jest lekki i tani!
renatkanuta a ty masz jakiś upatrzony wózio?

Powiem Ci, ze jeszcze tak specjalnie nie rozglądałam się - ale z pewnością - bez względu na płeć - nic jasnego. niedaleko siebie mam tu sklep z wózkami i rzeczami dziecięcimi, ale byłam tam jeszcze sporo przed ciązą, baa nawet dlugo przed slubem :D

myśle o czyms takim Wózki wielofunkcyjne Natalia Tako ale pewnie jeszcze nam sie zmiani :D

renatkanuta kedyś tam jak jeszcze byłam młoda i ładna( żartuję)- tak serio to podobały mi się zawsze wózki tej firmy- jednak jak zaszłam w ciąże to całkowicie mi się gust zmienił i myślenie, a jak się Weronika urodziła i przetestowała swoj wózek, który jako gondolka się sprawdził, ale jako spacerówka nie, dla drugiej dzidzi kupiła bym juz inny.

reklama
Witajcie dziewczyny!
Moje dziecko jest grzeczne:-D! I wreszcie zaczyna lepiej spać w nocy, dziś obudziła się tylko 2razy!:szok: i do 6 spała w swoim łóżeczku! ale przyzwyczaiłam się już do spania z Majunią, lubię z nią spać, bo jest tak milutko.
renatkanuta zazdroszczę spania do 11, wieki temu spałam tak długo (jak byłam piękna i młoda:-), a tu już stuknęło mi 25lat:-D).
edit my mamy wózek Baby design w tamtym roku kupiliśmy w Kimeksie, chyba 247 zł za niego daliśmy, my mamy zielono-niebieski, i z całą rączką, ja jestem z niego zadowolona, jest lekki, wygodny i dobrz się nim jeździ, nie wyblakł przez lato. Polecam
gosiula fajnie, że grzeczne te nasze dziewczynki:-), cieszę się z tego bardzo! A ja ci zazdroszczę tego pakowania i przeprowadzki, nam jeszcze do tego daleko, po cichu liczę, że może pod koniec roku się uda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry