Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
szkoda ze mnie taka niespodzianka omija,naszykowana jestem do wylotu lux i nic sie nie dzieje.Normalnie Ci zazdroszcze... Napisz jak minął poród,na tochtermana rodziłaś?sewa a czy ten lek jest na receptę? do jakiego pediatry chodziliście z synkiem? ciekawa jestem, czy tak małemu dziecku jak moje mogłabym podać ten DEBRIDAT?
Mój syn dostał to jak miał miesiąc
a przepisała go nam nasza pediatra z przychodni, tylko nie pamiętam która bo mam tam dwie lekarki dla dzieci 

co do karty... ja jak przenosiłam swoje, a robiłam to dwa razy, to za pierwszym razem dostałam swoja kartę do ręki i sama zaniosłam do swojej nowej przychodni, a drugi raz musiałam podać adres nowej przychodni i panie z kartoteki same wysłały
musisz zapytać, ale kartę trzeba przenieść 
umarłabym ze strachu
tym bardziej podziwiam 
Mogłoby sie już cos zacząc dziać,nie moge sie tego doczekać.
tez stosowałam bepanthen i kurcze nie miałam pojęcia ze jest coś jak dermopanthen- eh jak zwykle co firma to inne ceny a skład taki sam...ja ostatnio kupowałam contractubex- tzn chciałam a facet pokazał mi skład jakiegoś nowego żelu silikonowego na blizny (taki sam) i za połowę ceny...istnieje tez cepan ale ta maść podobno jest słabsza niż contractubex...a ten żel co kupiłam- jak dla mnie super- wydaje mi się że wreszcie blednie blizna!
,pogoda fajna, przyjemnie jest, ja też nie mogę doczekać się prawdziwej,ciepłej wiosny!