Agi 1984
Zaangażowana w BB
dziewczyny widzę ze wy znacie się już kilka ładnych lat wiec abyście poznały mnie lepiej to coś o sobie napisze . Mam na imie Agnieszka w Radomiu mieszkam od 4,5 roku pochodze ze Staszowa okolice Kielc jestem pielęgniarka na oiom-e na Józefowie po macierzynskim wróciłam do pracy ale teraz niestety od marca musiałam pojśc na wychowawczy bo do nainiek jakoś nie mam zaufania a moja mam która do tej pory opiekowała sie Kubą jak ja byłam w pracy musiała wrócić do domu. Studiowałam w Lublinie i tam poznałam mojego małżonka
lek, dentysta w tym roku otworzyliśmy swój gabinet na Narutowicza Global -Dent jak zabek zaboli to zapraszam ( jest rewelacyjny dla dzieci - uwielbiaja go moje wszystkie Kumpele sie zachwycają bo dzieci nie moga doczekać sie kolejnej wizyty ) Kubus urodził sie na Jóżefowie przy pomocy dr Golińskiego przez CC wcześniej planowane Jest Cudownym Chłopczykiem choć ostatnio strasznie nie dobrym
Ja całymi dniami siedze sama z małym Bo Mąż siedzi w pracy od 8 do 20 ja już mam tego dość troszke ale nie ma wyjscia taki zawód jak ktos by chciał to zapraszam do znajomych na nk Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół! mam nadzieje ze uda się spotkać i pogadać w realu szczególnie że idzie wiosna czas długich spacerków
to na józefowie tez jest noworodkowy ojom? pracowałam w centr zdr dziecka,cudowna robota tyle że męcząca psychicznie,gdyby było bliżej to chętnie bym wróciła.