reklama

Mamy z Radomia :-)

dziewczyny widzę ze wy znacie się już kilka ładnych lat wiec abyście poznały mnie lepiej to coś o sobie napisze . Mam na imie Agnieszka w Radomiu mieszkam od 4,5 roku pochodze ze Staszowa okolice Kielc jestem pielęgniarka na oiom-e na Józefowie po macierzynskim wróciłam do pracy ale teraz niestety od marca musiałam pojśc na wychowawczy bo do nainiek jakoś nie mam zaufania a moja mam która do tej pory opiekowała sie Kubą jak ja byłam w pracy musiała wrócić do domu. Studiowałam w Lublinie i tam poznałam mojego małżonka:) lek, dentysta w tym roku otworzyliśmy swój gabinet na Narutowicza Global -Dent jak zabek zaboli to zapraszam ( jest rewelacyjny dla dzieci - uwielbiaja go moje wszystkie Kumpele sie zachwycają bo dzieci nie moga doczekać sie kolejnej wizyty ) Kubus urodził sie na Jóżefowie przy pomocy dr Golińskiego przez CC wcześniej planowane Jest Cudownym Chłopczykiem choć ostatnio strasznie nie dobrym :) Ja całymi dniami siedze sama z małym Bo Mąż siedzi w pracy od 8 do 20 ja już mam tego dość troszke ale nie ma wyjscia taki zawód jak ktos by chciał to zapraszam do znajomych na nk Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół! mam nadzieje ze uda się spotkać i pogadać w realu szczególnie że idzie wiosna czas długich spacerków

reklama
HEJ!
Agi dobrze wiedzieć ze jest w radomiu dobry dentysta dla dzieci,sama w ciąży miałam problemy z zębami,jakoś radomscy stomatolodzy boją się ciężarnych i dopiero po pogotowiu trafiłam na osobę która ukróciła moje męki:-)
Ja też jestem pielęgniarką,studiowałam w Wwie i tam tez pracowałam na OJOMIe noworodkowym,potem poznałam męża i wróciłam na stare śmieci do radomia na tochtermana, a teraz pracuję w hospicjum. Na józefowie na ojomie pracowała kolezanka ze szkoły ale nie wiem czy jeszcze tam jest.

Wywianowałam właśnie męża na mój pobyt w szpitalu,biedny ma na kartce wszystko napisane a i tak się za głowę łapie.Nawet naszykowałam pościel na zmianę piękną soczystą różową ale on się buntuje ze pod różowym nie bedzie spał. Hmm od kiedy to się ciężarnej odmawia...

Agi - taka Mariola W. czarna, nie widziałam jej pare lat wiec może sie pozmieniało,niezłe z niej ziółko było..:szok: to na józefowie tez jest noworodkowy ojom? pracowałam w centr zdr dziecka,cudowna robota tyle że męcząca psychicznie,gdyby było bliżej to chętnie bym wróciła.

Hej dziewczyny.
Rzeczywiście jakoś cicho...weekend?:-D
dziewczyny podziwiam was- praca na oiomie noworodkowym na pewno jest ciężka...ja z moją psychiką raczej bym się tam nie nadawała...
Fajnie macie, że pracujecie w szpitalach - ja tez o tym marzę!!!!!!! Jestem z zawodu fizjoterapeutą ale jakoś ciężko dostać mi się w szpitalne progi- powiem szczerze nie mam znajomości nie mam pracy w tym zawodzie-niestety naprawdę ciężko jest mi tu coś znaleźć:-(
Agi fajnie że twój maż jest dentystą - na pewno kiedyś skorzystamy zwłaszcza że Paula jeszcze nie ma pierwszej wizyty za sobą!
MAM DOŚĆ- własnie spojrzałam przez okno i....u mnie SYPE ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziekuje za odp dotycząco pytanie o łóżeczko :)
udało się, dostaliśmy piekne, niemal nowe łóżeczko od znajomych :D

dziewczyny a powiedzcie mi gdzie zaopatrywałyście się w ciuszki ciążowe ? Piękne rzeczy są w H&M Mama ale chyba w Radomiu tego sklepu nie ma :(

reklama
No to powiem że Mariola W pracuje nadal i jest jedną z 2 moich najlepszych koleżanek z pracy i tu w Radomiu

A na oiom noworodkowym pracowałam w DSK w Lublinie ale tylko 6 mc bo pozniej do Radomia przyjechałam

No to zapraszam w imieniu mojego Mężulka jak sie powołacie na nasza znajomość na pewno będzie upust hehhe on U nas tez śniegiem sypneło a zaraz słoneczko sie pokazło

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry