reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Radomia :-)

chcielibyśmy juz po niedzieli być z małym bobem w domku,dręczą mnie ciągle telefony z zapytaniem ''jeszcze nie urodziłas? jesteś w szpitalu? a wogule to chodzisz czy leżysz?"
o masakra haha,żeby tylko te tłumy do domu nam się nie zwaliły,chce widzieć tylko prezenty-żadnych ludzi:-D
agi tak to ten doktor nieszczęsny co ma wromed,mi go polecała właśnie koleżanka starająca się o bobasa, zachwycona nim była-może więc w leczeniu niepłodności jest lepszy, bo w prowadzeniu ciąży miałam wrażenie że wiem więcej od niego:szok: nie wykazywał zainteresowania niczym.

Ide dziewczyny szukac pierników,od tych słodyczy mam trądzik ładny i rózowiutkie rozstępy,mąż sie pytał nawet kiedyś-A CO TO TAKIE RÓŻOWE?- "Świeżb,nie dotykaj bo się zarazisz":-) chłopu to wszystko trzeba tłumaczyć...

reklama
AAAAhahaha małalinka ty to jesteś dobra :-D"...uważaj bo się zarazisz" :-D faceci to...czasami tylko faceci ;-) trzymam kciuki abyście po weekendzie byli już we 3:-)
goniasobol- nie ma to jak gotujący facet co?;-) mój mąż to nawet lubi gotować...czasami jak się uprze to i mnie do kuchni nie dopuści;-)
pozdrawiam was wszystkie no i miłego wieczorku...i spokojnej nocki szczególnie dla Agi- już dzisiejszą miałaś ciężką więc wystarczy!

oooo tak dziękuje edit bardzo by się przydała tym bardziej że chyba jakas angina mnie bierze :( Młody śpi a ja biorę sie za prasowanie . Ale wam dobrze z tymi gotującymi facetami mój to tylko umie jajka ugotować buhaha

chcielibyśmy juz po niedzieli być z małym bobem w domku

No to trzymam kciuki :tak:

Ide dziewczyny szukac pierników,od tych słodyczy mam trądzik ładny i rózowiutkie rozstępy,mąż sie pytał nawet kiedyś-A CO TO TAKIE RÓŻOWE?- "Świeżb,nie dotykaj bo się zarazisz":-) chłopu to wszystko trzeba tłumaczyć...

Dobre :-D;-)

gonia dla Ciebie też miłego wieczorka :tak:

Agi trzeba mężowi kurs gotowania zafundować ;-) mój całe szczęście umie gotować, lubi gotować i wychodzi mu to wyśmienicie :tak:

Zawsze powtarzam, że nie ma nic bardziej seksownego niż facet w kuchni ;-) tym bardziej tam lubi stać :-p

Ja na dziś chyba już też zmykam. Spokojnej nocki życzę!

Majeczka śpi zasypana misiami:-D, a ja zaglądam powiedzieć 'dobranoc'
małalinka widzę,że z twojej dzidzi to leniuszek, albo wie, że nigdzie nie będzie jej już tak dobrze, jak u mamusi w brzuszku:-D
edit, sewa mój mąż też lubi gotować, szczęściary z nas:-), czasem facet się przydaje, chociażby do gotowania:-D... no może nie tylko...
agi a Ty sie nie daj anginie!
Spokojnej nocki wam życzę, no i sobie też, bo z Majeczki spaniem, to też tak nie ciekawie.
Do jutra.

Agi 1984 karmie synka mlekiem bebilon pepti na recepte
Sewa patrzyłam na ulotkę, ale nie pisalo nic o skutkach ubocznych.
Synek od poczatku mial problemy z brzuszkiem takie jak opisałam we wcześniejszych postach stąd mój niepokój co do tej kupki, nie wiem juz co mam myśleć, odstawiłam Debridat, zobaczymy co dalej bedzie. A ta lekarka wydaje mi sie , ze sama nie wie co i jak, miłej nocki Wam życzę (moja jak zwykle bedzie nieprzespana)...

Maja znowu się buntuje przed spaniem...
oleńka u takich brzdąców to te kupki takie różne bywaja, pamiętam, że Maja czasem też jakieś dziwne robiła, a nic jej nie było, a jeśli chodzi o dobrego pediatrę, to z tym też jest ciężko, niestety. Nieprzespane nocki? Coś o tym wiem, Maja do dziś nie jest ospałym dzieckiem, noc bez pobudki jeszcze mi się nie przydażyła, trzymaj się przetrwasz, wiem to po sobie i z tego co pamiętam pierwszy miesiąc był najgorszy, ciężko było mi to wszystko ogarnąć.

U nas też nocki tragiczne teraz ciut lepiej ale jeszce miesiac temu pobudki co godz nawet co pół ja chodziłąm jak zombi bo w dzień jak udało mu się zasnać to były 2 drzemki po pół godz wiec na odpoczynek nie było czasu a tu jeszce praca i na noce również wiec też rozumie co to znaczy nie przespana noc i wspólczuje

reklama
Witam!
U nas nocki różnie bardzo ogólnie częściej przespane, ale za to pobudki o 6 rano i od razu pełna aktywność.
Goniasobol u mnie też jakoś w tym tygodniu ciężko z zasypianiem Wenci w dzień domaga się usypiania na rękach- masakra jakaś normalnie.
Agi pytałaś gdzie mieszkam już odpowiadam- niedaleko Kielc.
Zaraz jedziemy z mężulkiem do M1 dziś dzień mężczyzny zjemy tam obiadek i pozwolę mu książkę kupić niech ma a co?! ha!ha!.
Pogoda się poprawia u mnie słoneczko wyszło.

Do góry