reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam.

sewa też bardzo stęskniłam się za Tobą. :tak::tak:;-):-)
Co do dzidzi... gdybym miała zapewniony byt finansowy ja i moje dzieci do końca życia , to czemu nie.:tak:;-):-D

gosiula23rex kooope lat :-)
Gratuluję dostania się do szkoły a małej zdrówka życzę. :tak: Epidemia przeziębień. Wyrazy współczucia po stracie pieska.:-(

olenka123 niestety poród to jedna z najnieprzyjemniejszych rzeczy jakie spotykają kobietę. :baffled: Gdyby to był szpital na Tochtermana i sytuacja identyczna , określiłabyś , że tego szpitala nie polecasz.:sorry2:
Oczywiście wszystko zależy na jaki personel trafisz, ludzi z jakim sercem. Realia.;-)
Nikt nie wie co go czeka następnym razem i gdzie będzie rodził. A szkoda, człowiek przygotowałby się jakoś psychicznie.:-D

ewelka10 nie pomogę z doktorem Ananiczem. Ale może na forum gazeta.pl radomskim znajdziesz jakieś info? :tak:

Agi 1984 jesteś położną , lekarzem?:confused:

My wczoraj całą rodzinką na "Neptunie" pluskaliśmy się. :tak: Jeździcie może ze swoimi maluszkami na basen?

reklama
jestem pielęgniarką anestezjologiczną i pracuje na Intensywnej Terapii na Józefowie:)
My się z małym wybieramy na basen ale na razie jesteśmy świeżo po choróbsku wiec musimy troszkę odczekać

Dzień dobry!

Ale u mnie dziś jest cudny dzień :tak: zaraz wybywam na spacerros :tak:

Agi fajnie z tym masażem :tak: nigdy nie próbowałam, ale słyszałam same dobre rzeczy... no lale będę szczera , nie do końca w to wierzyłam, a tu proszę :sorry2:

Justa ale Ci zazdroszczę wypadu na basen :tak: ja nie za bardzo mogę, bo ja po basenie mam okropne problemy ze skórą, nie służy mi ani woda chlorowana, ani jonizowana :baffled: ale mąż postanowił, że po powrocie do PL będzie z synem chodził bo aż szkoda, żeby nie wykorzystać bliskiego sąsiedztwa takiego przybytku ;-):tak::-D

Co do dzidzi.... no ja wiem, ja wiem :tak::sorry2:

Miłego dzionka Wam życzę!

No ja też do końca z tym masażem nie wierzyłam miłe zaskoczenie ja jak Kubuś wstanie to spadamy na Radomiak może jakaś kurtke sobie kupię bo wiosna idzie a ja w zimówce ganiam no i przy okazji spotkam się z kumpelą też jest w ciąży troche pogadamy i spacerek zaliczymy

No ja też do końca z tym masażem nie wierzyłam miłe zaskoczenie ja jak Kubuś wstanie to spadamy na Radomiak może jakaś kurtke sobie kupię bo wiosna idzie a ja w zimówce ganiam no i przy okazji spotkam się z kumpelą też jest w ciąży troche pogadamy i spacerek zaliczymy

Agi jak to też jest w ciąży????? To Ty jesteś teraz w ciąży????? Udanych zakupów i miłego spacerku :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry