reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej dziewczyny!
wreszcie jestem:happy:, strasznie się za wami stęskniłam!!!!!!!!!! Dopadła mnie awaria komputera:wściekła/y: i od poniedziałku byłam odcięta od świata, tzn. od internetu:szok:, ale wreszcie wszystko ok, bo już powoli wariowałam.
Ale się tu u nas ruch zrobił:-)
Jestem już na bierząco, bo wszystkie posty przeczytałam, teraz będe zaglądać do was codziennie:-)
Pozdrawiam was gorąco Do jutra

reklama
Witam wszystkie Mamusie!
Ja też ostatnio nie pisałam z braku czasu, Jasiek jest bardzo zajmujący, albo przy cycu, albo trzeba go zabawiać, sam długo nie poleży, a jak już śpi to fura spraw w domu do nadrobienia. Mąż mi bardzo pomaga, wieczorem kąpie i po karmieniu przejmuje małego, mogę się wtedy przespać przed nocnym wstawaniem.
Wczoraj byliśmy u pediatry bo Jaś dostał wysypki i muszę przejść na ścisłą dietę bezmleczną, zero serków itp. A w ciągu dwóch tygodni ma się wyjaśnić czy pomogło...
Czekam z utęsknieniem na wiosnę aż zrobi się na prawdę ciepło. Zaczniemy dłuższe spacerki bo na razie kilka takich króciutkich zaliczyliśmy.
Pozdrawiam weekendowo!

Ładną zimę mamy tej wiosny.:-D

małalinka1 u nas też ani położna, ani gin nie chcą zdejmować szwów. :no:Wyganiają do szpitala .
Biedna ta Twoja maleńka.:-( Oby brzuszkowe problemy nie zamieniły się w kolkowe .

donkat porządki mówisz ( piszesz)? :-DRęce mi opadły jak wyjrzałam za okno.:-D

Agi 1984 hihi, Kubuś ciekawy świata.:-D

edit_p , sewa :-)

goniasobol echhh, to uzależnienie.;-) Normalnie jak bez ręki , nie?:-D

rachel223 wsparcie męża bezcenne. :tak:A na spacerek to jeszcze poczekacie sobie...:sorry2:

Brrr... jak zimno. Ale jak obiecałam zakasam rękawy i zmykam do sprzątania.

O rany!!!! ale pogoda- ręce opadają!
Justa masz rację- ładna zima wiosną:-D
Normanie już mi się nic nie chce jak widzę ten śnieg :baffled: a tu tyyyyyle sprzątania:baffled:

Dzień dobry!
Rzeczywiście pogoda dziś OKROPNA!!!!!!
Ja też dzisiaj zasypana jestem sprzątaniem, ale jakoś nie mogę się rozkręcić, Maja wstała dziś o 6 rano!:szok:,a do tego ostatnio strasznie mi rozrabia i wymusza wszystko płaczem mały niedobrzyniec.
Nie chce was dobijać dziewczyny, ale dziś śpimy godzinę krócej!:no:
pozdrawiam cieplutko

hej hej ta pogoda już mnie wkurza Kuba drzemie a ja mam lenia posprzątałam łazienke ale na reszte brak sił może później jak tatko wróci :) teraz kawka w spokoju puki łobuz śpi

pisałam posta rano ale mi przerwało,cały dzień światła nie mieliśmy i już nie zdązyło sie wysłac.Mielismy z Agatką okropną noc,co chwila się budziła a do tej pory nawet 6 godz przesypiała. No i jak o 5 znowu sie przebudziła to był ryk do 13,ręce już mi odpadały,mąż zwiał do garażu i sama z nią zostałam.Potem jakims cudem usnęła do 15 i ja razem z nią,a potem znowu płacz,mlekiem pluła,kręciła sie na wszystkie strony ,nie wiem czy to przez banana na którego sie wczoraj połakomiłam.Do tej pory z owoców jadłam tylko pieczone jabłko i był spokój. Na szczęscie mama przyszła mi z pomocą i wzięła ją do siebie tak że mogłam posprzątać i się ogarnąć troche, a mąż jak mnie widzi to sie chowa ,ale i tak go dopadne:wściekła/y:
teraz śpi w najlepsze juz trzecią godzine ale pora kąpieli się zbliża to może się obudzi.
Masakryczny dzień,aż zła byłam na to moje dziecko że mi tak w kość daje ale jak ja widzę to mi odrazu przechodzi taka słodziutka jest.:-)

małalinka a to dopiero poczatek hahha ja już nie mam siły do mojego łobuza a nocy jeszcze ani jednej nie przespałam zawsze kilka pobudek mnie czeka w nocy .

reklama
Też coś wiem o nieprzespanych nockach:tak:, od kiedy Majunia jest z nami również nie przespałam ani jednej całej nocy!:szok: no,ale cóż trzeba przetrwać, czasem jest ciężko,no i dobrze mieć wtedy kogoś do pomocy, np. męża:-D, ja zawsze mogłam liczyć na mojego K.. a ty małalinka goń swojego chłopa do córy!
Spokojnej nocki wszystkim życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry