reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam!
Wencia zasnęła w swoim łóżeczku udało się choć łatwo nie było.
Widzę, że forum się rozkręca super podczytywałam sobie Was- nie pisałam bo nie miałam i nadal nie mam głowy do tego.
Wszystko nam się zawaliło, jesteśmy w kropce i nie wiemy co robić...
Najprawdopodobniej zaczynamy od zera nasze zycie nie mamy innego wyjścia jeżeli chcemy zamieszkać w naszym domku...
Przepraszam za lakoniczność pisma ale jesteśmy w trudnej sytuacji i za dużo by pisania było....szkoda forum zaśmiecać
Rozstaniemy się z mężolem na 6 miesięcy może dużej oby nie i będziemy weekendowym małżeństwem...
A tak z innej beczki w piątek mam pierwszy zjazd nawet mnie to cieszy... POzdrawiam Was mamuśki gorąco!

reklama
Dzień dobry!

U Was zimno, a u mnie cudna pogoda. Ciepło, słonko..... milusio!

Dziewczyny współczuję Wam tych nocek nie przespanych. Mój syn to ma od urodzenia melodię do spania i chwała mu za to, bo ja też pospać sobie lubię :-)

gosiula trzymam kciuki, żeby wszystko się jakoś poukładało :tak:
Co do studiowania..... na jakiej uczelni będziesz się edukowała???

goniasobol, Agi, :-)

małalinka współczuję małej krzykaczki.... a męża goń do pomocy przy dziecku. Niech się i on udziela. Na dobre wszystkim to wyjdzie :tak:

Just, rachel dla Was też :-)

Miłego dzionka życzę!

Dobry wieczór :-)
gosiula mam nadzieję że jakoś to wszystko wam się poukłada..głowa do góry.Trzymam kciuki i przytulam- żebyś już nie była smutna;-)
małalinka ja przyłączam się do dziewczyn- goń męża- a co :-D
co do nocek przyłączam się do sewy- moje dziecko na szczęście też śpi spokojnie całe noce od dawna dawna ( nie licząc sporadycznych wyjątków o których kiedyś już pisałam). Tak to już z dziećmi jest...synek mojej szwagierki ma prawie półtorej roku i budzi się nocą dobrych kilka razy!a nasze słońce mimo, że czasami takie niegrzeczne za dnia to chociaż nocą od początku jak aniołek :-D:-D:-D
swoją drogą dziś pod wieczór też dała nam popalić zachowaniem...
zaliczyłyśmy dziś jazdę na rowerku- baaaaardzo się Paulince podoba i cały dzień była ok- ale na wieczór przed kąpielą to jakby zwisał jakiś sznurek to i na lampę by weszła:-D rozrabiaka moja kochana:-D
mój mąż przygotował dziś balkon do malowania- teraz tylko liczyć na ładną pogodę żeby wszystko wyschło ;-)
ja to nadal jakoś siły do sprzątania nie mam...tak już od soboty po kawałku coś niby robię a i tak taki bałagan że patrzeć nie mogę...jutro mam całą masę spraw do pozałatwiania...cóż może mojego Tomka zatrudnię - hahahaha:-D
no dobra to miłego wieczorku- papapa:-)

Ostatnia edycja:
hej mamuśki U nas nocka tragedia Kuba całą noc marudził no przespał od 5 do 6 jak dostał mlesio te zęby mnie wykończą a do tego dostałam takiego krwotoku @ w nocy że myślałam że się wykończę.
Teraz ledwo żyje Kuba znalazł obwarzanki i je wsuwa do tego wymazał mi nimi całą firanke oho i już widze że ściana też
Ogląda Vive i tańczy a ja mam czas żeby sie przywitać bo zaraz przyjdzie i zamknie laptopa żebym juz nie pisała

Cześć wszystkim!
U mnie w nocy Weronika pobiła rekord kręcenia się do 2.30 spała w swoim łóżeczku a potem u nas. rozregulowało się to moje dziecko całkiem przez przestawienie czasu wczoraj godzinę zasypiała wieczorem i to z płaczem a tak normalnie zajmowało jej to góra 15 min.
Sewa studiuję na UJK Kielce tam też magistra broniłam .
Wencia już na dobre z mową ruszyła gada jak najęta codziennie czegoś nowego się uczy. Taka ładna pogoda a my narazie w domku mała już zdrowa ale w środę za tydzień idziemy wreszcie na szczepienie i chcę ją dokurować.

Dzień dobry!

hej mamuśki U nas nocka tragedia Kuba całą noc marudził no przespał od 5 do 6 jak dostał mlesio te zęby mnie wykończą a do tego dostałam takiego krwotoku @ w nocy że myślałam że się wykończę.
Teraz ledwo żyje Kuba znalazł obwarzanki i je wsuwa do tego wymazał mi nimi całą firanke oho i już widze że ściana też
Ogląda Vive i tańczy a ja mam czas żeby sie przywitać bo zaraz przyjdzie i zamknie laptopa żebym juz nie pisała

Współczuję nocki i łączę się w bólu.... u nas zaczęły wyrzynać się szóstki, wszystkie cztery na raz :baffled: Mały chodzi kwęka, boli go gardło, ucho :-( wieczorem podjedziemy do szpitala bo w przychodni niestety mogą nas dopiero w czwartek przyjąć :baffled:

Cześć wszystkim!
U mnie w nocy Weronika pobiła rekord kręcenia się do 2.30 spała w swoim łóżeczku a potem u nas. rozregulowało się to moje dziecko całkiem przez przestawienie czasu wczoraj godzinę zasypiała wieczorem i to z płaczem a tak normalnie zajmowało jej to góra 15 min.
Sewa studiuję na UJK Kielce tam też magistra broniłam .
Wencia już na dobre z mową ruszyła gada jak najęta codziennie czegoś nowego się uczy. Taka ładna pogoda a my narazie w domku mała już zdrowa ale w środę za tydzień idziemy wreszcie na szczepienie i chcę ją dokurować.

Widzę, że jakiś ciężki czas nocny nastał.... Ja też studiowałam w Kielcach na UJK :tak::-) Miło wspominam :tak:

Zmykam teraz mieszkanko ogarnąć :tak: Miłego dzionka :tak:

Dobry wieczór!
Wreszcie mam chwilkę,żeby coś napisać.
sewa mam nadzieję,że lepiej już z twoim brzdącem, bidulek pewnie się męczy przez te zębole:-( przesyłam... :-):-):-)
gosiula spokojenej nocki życzę, zresztą wszystkim mamą tego życzę:-),ja na UJK w Kielcach też robiłam magistra, jaki ten świat mały:-D
Agi jeśli chodzi o wymazane ściany i firanki,to u nas Maja wyciapała je pastą do zębów:szok:, no i dywan na dokładkę!
edit u nas rowerek też już poszedł w ruch, no i popalić Maja też nam daje nieźle!:-D
Buźka. Dobranoc

Dzień dobry!

Zaglądam powiedzieć, że mój syn ma zapalenie ucha :-( ma wysoka temperaturę.... bida z niego taka :-(
Dostał antybiotyk. To jego drugi antybiotyk w życiu i powiem Wam, że jestem trochę zestresowana :sorry2:

Zmykam do niego. Papatki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry