rachel ja tez z pepco mam parę rzeczy, no body to porażka ,porozciągały się, czapeczki i skarpetki sie trzymają, bluzeczki tez.
renatkanuta najlepiej jak masz po kilka szt spiochow i kaftaników na poczatek z dł rękawem, bo w krótkim dziecko Ci zmarznie, chyba ze bedziesz jeszcze bluzeczke z długim na to zakładała. Ja miałam 4 pary spiochów + kaftaniki na 56 i 62 i to zupełnie wystarcza, po narodzinach dostaniesz tyle ze nie nadąrzysz zakładac. A potem to juz body dobrze zakładac pod spód spiochów czy pajacyków bo nie podwijaja sie do gory. posciel do łozeczka , karuzele i pare rzeczy kupowalismy w hurt na tartrcznej-ceny detaliczne, niewiele taniej wychodzi. rozki po jednym praniu sie zmechaciły tyle ze kosztowały 30 zł ,ładne pózniej widziałam na wojska polskiego w kimexie ale za 80 zł.
pieluchy tetrowe kupowałam na allegro od sprzedawcy r_p77, po 1,3zł ,20 szt i tyle w zupełnosci starczy do wycierania buzi czy do lekarza na podłozenie. tanie miał tam rzeczy, nie wiem jak teraz. od jednej babki kupiłam koszulki do szpitala dla kobiet karmiących-bez guzików,rewelacja,słuzą cały czas,pózniej ci napisze nazwe sprzedawcy jak odnajde.