reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Radomia :-)

Dziewczynki a gdzie w Radomiu jest Pepco ?:>

ubranek troche zamówiłam na allegro - od radomskiego sprzedawcy :) kilka sztuk kupiłam w sklepach i wlasnie chce sie do Pepco wybrac :)) jak cenowo w Pepco ? bo jeszcze nie miałam okazji być ;D

reklama
Witam!
renatkanuta pepco jest na staroopatowskiej koło targu i stokrotki. Niestety nie kupowałam tam niemowlęcych ubranek.
Właśnie przyszły ubranka dla Wenci są naprawdę super dobrej firmy, a niedrogie.
I po weekendowym zjeździe, udało mi się jestem zwolniona z 3 przedmiotów nie muszę na nie chodzić, ale jest też i ta gorsza część zjazdu mam matematykę i to egzamin z tego czarna magia normalnie.
Pozdrawiam!

oo to niedaleko mnie ;D! :))

A mogę zapytać, gdzie zamawiałaś ubranka dla córci ?

Macie prócz allegro jakieś sklepy internetowe warte polecenia ?

renatkanuta nie me tam ubranek dla niemowlaczków tylko dla dzieci od roku.
Ja kupowałam prawie wszystkie ubranka w hurtowni, a teraz to body kupuję w sklepie tu gdzie mieszkam bo są dobre jakościowo.
A wózeczek kiedy kupujesz? Ja normalnie uwielbiam oglądać wózki dla dzieci aż mi się drugie dziecię zamarzyło.....

ale wlasnie jakiś czas temu w Pepco koleżanka kupowała pajacyki i body, myslalam ze moze i wradomiu bedzie ten sam asortyment :(

po wózeczek mamy jechac w czerwcu, pod koniec maja kupujemy łózeczko przemeblowujemy pokój :D pozniej z brzuchem po broda bedzie mi cięzko, wiec mamy się wziąc za to na dniach ;D

ogolnie to mimo tych poradników na necie to nie bardzo wiem ile czego kupić. mam kilka sztuk bodziaków z dł rekawem (56, 62), mam polspiochy, mam 2 kaftaniki, mam z krókim rekawem body (56). ile czego poleciacie tak z praktyki ? ile pieluch tetrowych - bo normalnie to uzywać bedziemy jednorazowe. ale jestem zielona, az wstyd ;)

Gosiu a podpowiedz mi coś o dobrych, fajnie zaopatrzonych hurtowniach ? można tam detalicznie kupować ? czy musze isc i za konkretną kwote kupić ? Gdzie jest jakas warta polecenia hurtownia :> ?

Renatka pepco jest też w Galerii Gama na Mireckiego i w obu sklepach są ubranka dla niemowlaków, wiem na 100% bo kupowałam. Można trafić dużo fajnych rzeczy za małą kasę.

Pieluch tetrowych mam 20, używam do wszystkiego, jak dziecię uleje czy coś i mi starcza tyle, kaftaniki są trochę słabe bo się na plecach podwijają, ale miałam 6szt r.62 to zakładałam. Najlepsze body i pajacyki, ale pajace takie całe rozpinane na przodzie bo się niewygodnie przez głowę wkłada inne. Dobre też są body z krótkim rękawem pod bluzeczki.

Ostatnia edycja:
rachel ja tez z pepco mam parę rzeczy, no body to porażka ,porozciągały się, czapeczki i skarpetki sie trzymają, bluzeczki tez.
renatkanuta najlepiej jak masz po kilka szt spiochow i kaftaników na poczatek z dł rękawem, bo w krótkim dziecko Ci zmarznie, chyba ze bedziesz jeszcze bluzeczke z długim na to zakładała. Ja miałam 4 pary spiochów + kaftaniki na 56 i 62 i to zupełnie wystarcza, po narodzinach dostaniesz tyle ze nie nadąrzysz zakładac. A potem to juz body dobrze zakładac pod spód spiochów czy pajacyków bo nie podwijaja sie do gory. posciel do łozeczka , karuzele i pare rzeczy kupowalismy w hurt na tartrcznej-ceny detaliczne, niewiele taniej wychodzi. rozki po jednym praniu sie zmechaciły tyle ze kosztowały 30 zł ,ładne pózniej widziałam na wojska polskiego w kimexie ale za 80 zł.
pieluchy tetrowe kupowałam na allegro od sprzedawcy r_p77, po 1,3zł ,20 szt i tyle w zupełnosci starczy do wycierania buzi czy do lekarza na podłozenie. tanie miał tam rzeczy, nie wiem jak teraz. od jednej babki kupiłam koszulki do szpitala dla kobiet karmiących-bez guzików,rewelacja,słuzą cały czas,pózniej ci napisze nazwe sprzedawcy jak odnajde.

małalinka moje body z pepco się lepiej trzymają niż te z 5.10.15 co kupiłam, ale w pepco trzeba też szukać i te lepsze brać bo w koszach są przemieszane z chłamem ;-)i najlepiej zaglądać co jakiś czas bo się nieraz pójdzie i wszystko poprzebierane jest...

reklama
dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi Kochane! jestem bardzo wdzieczna! :)) Fajnie, ze jest to forum - doświadczone mamy pomagają wejsc w dziecięcy swiat świeżynkom ;D

Do góry