goniasobol
Fanka BB :)
Hej! dziewczyny...
Co u was? U nas dużo zmian, ale niestety na gorsze... nie wiem, czy słyszałyście o czwartkowej trąbie powietrznej, a tak się składa, że my znajdowaliśmy się w jej centrum...zmiotło, i to dosłownie nasz "biznes"... szkoda gadać, ale zniszczyło nas kompletnie... trochę sie poużalam nad sobą, może będzie mi lżej... najważniejsze, że z nami wszystko dobrze, no i, że mamy dach nad głową..
Nasza Majeczka ślicznie mówi całymi zdaniami, ciągle mnie zaskakuje jakimś nowym słowem, kochana jest...
Życie jest przewrotne...
Co u was? U nas dużo zmian, ale niestety na gorsze... nie wiem, czy słyszałyście o czwartkowej trąbie powietrznej, a tak się składa, że my znajdowaliśmy się w jej centrum...zmiotło, i to dosłownie nasz "biznes"... szkoda gadać, ale zniszczyło nas kompletnie... trochę sie poużalam nad sobą, może będzie mi lżej... najważniejsze, że z nami wszystko dobrze, no i, że mamy dach nad głową..
Nasza Majeczka ślicznie mówi całymi zdaniami, ciągle mnie zaskakuje jakimś nowym słowem, kochana jest...
Życie jest przewrotne...
Kolezance tak pofrunęło 60 folii,siedzieli i płakali,pieniedzy nikt nie odda jak straty na 150 tys wstępnie.Mówiła że wszyscy są zniszczeni i będą musieli sie wyprzedawac. Tak mi żal strasznie że takie rzeczy muszą sie dziac.Jedyna radośc teraz z Waszej córci,dobrze że są dzieci,jedyne wytchnienie dla rodziców.
jedynie radziłabym uwazac z gruszka bo u nas po niej zrobila sie wysypka, no ale kazde dziecko jest inne, pozdrowionka
słoiczków pare mam z hippa i bobovity.