Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chociaż do tej pory padnięta do pracy sie wlokę. co do dr Ananicz to nie wiem nic o gab pryw, w razie czego dam znac,jutr może cos w pracy znajde. A jak wracasz na ósemki czy 12-stki?
Dziewczyny a byłyście w tym nowym barze "Pyszny Browar", w dawnej "Enigmie" co to M. Gessler zmieniła?
No a 2 ostatnie dni to nawet śpi, poczyniłam desperackie kroki , napasłam ja na noc zupą pomidorową i ogórka kiszonego w rękę, w drugą -krówke mleczną i tak sobie to jadła. Potem brzuszek urósł i padła , nie ruszyla sie przez pół nocy.
i Misia Jogi ogląda, wspomnienia powracają o masakra.
Mam pytanie do perfekcjjnych pań domu- używałyście Vanisha w proszku ,do prania dywanu ? jest taki teraz w biedronce, ale słyszałam ze nie czyści za dobrze, a chciałam sobie dywan nim sypnąc:-)
hej!Nareszcie wiosenna aura aż żyć się chce. Dzisiaj z weroniczką pospacerowalyśmy aż do domu nie chciala iść. W sobotę byłyśmy na urodzinkach mojego chrześnika mała zrobiła furorę urządziła występ tańca i śpiewu i kazała wszystkim oglądać- to ostatnio jej ulubiona zabawa. Dzisiaj zaniosłam do przedszkola wniosek o przyjęcie teraz trzeba czekać czy się dostanie. W weekend znowu szkoła i tak co 2 tyg teraz ale mi się nie chce.
No i popylamy po trochu.