małalinka1
Zaangażowana w BB
no nieźle nieźle i nawet ginekolog? do pracy po takim przeglądzie przyjmą Cię z otwartymi rękami:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
konkurs fajny ale nagrody takie sobie..... nie ma tam jakiegoś spa dla utyranej matki???

no właśnie nie ma takich nagród ;-)dziewczyny szczepilyście dzieci na Meningokoki?
Ja mam własnie zamiar zaszczepić Janka na meningokoki. Jutro kończy dwa lata a podobno dwulatkom wystarczy tylko jedna dawka.dziewczyny szczepilyście dzieci na Meningokoki?
to metoda doklejania rzęs do naturalnych 1 swoja 1 jedwabna ja kiedys spaliłam sobi swoje i mam liche strasznie dlatego ratuje sie takimi efekt utrzymuje się książkowo 4 tyg u mnie nawet 6agi co to są te rzęsy metodą 1:1? ja to jestem całkiem ciemnota, u kosmetyczki byłam raz tylko 3 lata temu i to przy okazji ślubu własnego hehe, a do fryzjera gdzie chodzisz? Marzy mi się jakaś metamorfoza, zeby wyglądac jak człowiek:-)

tak na szybko -meningok 1 dawka na całe zycie po ukonczeniu 1 roku,pneumo-4 dawki jezeli szczepisz od 2 m-ca, im później tym dawek mniej, rota 2 dawki do 6 miesiąca. Szczepiłam na wszystko najbardziej jestem wdzieczna cywilizacji za tego rotawirusa-mielismy nieprzyjemnośc znalezc sie w kręgu poszkodowanych dzieci-mała podłapała ale po jednym dniu wszystko się cofnęło a dzieciaczki biegunka, odwodnienie i męki ogólnie przechodziły.
burza Sto latek Sto latek Sto latek dla Synka:-):-)
my też zaczynamy bal więc znikam na dłuższy czas w planie do niedzieli święto![]()
.