Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
midey fajna sprawa a ja kurcze już zrobiłam porządki w szafie i oddałam swoje rzeczyale raz byłam w lublinie na szafa party i powiem że wyszłam z kilkoma cackami których do tej pory używam
![]()
Rodziców naprawdę rzadko proszę o pomoc (sami jakoś tak się nie kwapią do pomocy
) a mąż pracuje do wieczora, nieraz i nie dwa na zasypianie nie zdąży nawet. No ale ja pracuję na siebie, razem z mężem, dzieki temu, że ja wychodzę i zajmuje sie Dawidem popołudniami to mąż zostaje dłużej. No ale to Agi całkiem inny uklad, no i Dawid wcześnie do przedszkola poszedł
dziękujemy za życzenia,wszystko nam się udało a oto mój bąbel przed imprezą ustawia krzesła:-)
a co jak urodziłby się chłopak?
dziewczyny, tak jeszcze zapytam, wiem, ze pisałyście, jakie macie wykształcenie zawodowe ale może któraś interesuje się prawniczymi rzeczami? albo mąż którejś? potrzebuję małej porady prawnej dotyczącej majatku nieletniego syna i zaczne poszukiwania od Was![]()
Na BB mamy darmowego prawnika, może tutaj zapytaj : Porady prawnika
No niestety w sprawach prawniczych nie pomogę za to służę pomocą jeśli chodzi o stomatologa jak by któraś potrzebowała .

I pije mleko od krowy, narazie rozwodnione, albo mannę jej gotuje na tym mleku, zjada z apetytem i nic się nie dzieje. Bo np po NANIE żyga do tej pory,coś podejrzana ta mieszanka.
A po bilansie super kubuś był bardzo grzeczny ładnie współpracował wszystko w jak najlepszym porządku jest![]()