Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie nie przechodzę z dziecięcego ja pracuje na oiom-e na Józefowie tylko miałam rok przerwy bo byłam na wychowawczym właśnie przez rok jak Kubuś skończył roczek to nie miałam komu go powierzyć i zdecydowałam sie na wychowawczy .

a bardzo czeto zamiennie na kolację kaszki mleczne nan albo bobowita... Jak swego czasu mała piła mleko z butli to pepti a potem też właśnie nan..u nas akurat nic się nie działo.Kurcze moja Paulinka chyba chora będzie...katar od rana ( na szczescie przezroczyty) ale cały czas temperatura 37,5 / 37,9 . I nie mam pojęcia co jest... chyba do lekarza jutro trzeba będzie się wybrac...jak myślicie? czy narazie nie panikować? kurcze moja mała mało choruje i z temperaturą nigdy nie wiem kiedy zaczac panikować czy nie...no ale skoro jest podwyższona to chyba coś się dzieje.
Najlepsze jest to że nie mam aktualnego druku r-mua od męża bo to on ubezpiecza Paulinkę. Mam ZUS ZCNA i druk r-mua z grudnia chyba ;( orientuje się któraś jak to jest czy mogą nas nie przyjąć?
przepukliny tylko się boję.