Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niestety watek umiera chyba smiercia naturalną... kazdy zaganiany, wysokie obroty. szkoda![]()
Hej , ja zajęta jestem przygotowaniami i próbami córki do rocznicy I komunii. Poza tym mój mąż jest na zmianach w pracy i nie bardzo mogę z domu się ruszyć.
Ale zaglądam tu do was codziennie.![]()
po miesiącu mi oddali,ale to długa historia,nie chce do tego nawet wracac, po prostu nienawidze urzędasów darmozjadów .....A meza mojego nie ma w domu juz od miesiąca to i 1 problem z głowy.
na 16:00 próba Julii.
no tak lepiej kredyt wziąc i wykonczyc szybciej, może i racja ,. Ale jakie procenty maja te banki pewnie ze 20 %? na takie 200 tys na przykład to do spłaty by było ok 250 tys
W temacie dzieciowym - idą nam trzonowe zęby i jest jaaazdaaaaa
a co to sa te ubezpieczenia? jak nie spłacę bo umre to za mnie spłacą?no tak lepiej kredyt wziąc i wykonczyc szybciej, może i racja ,. Ale jakie procenty maja te banki pewnie ze 20 %? na takie 200 tys na przykład to do spłaty by było ok 250 tys
midey mała moja nie jezdzi rowerem jeszcze, w koszyk ją wsadzam na rower i jeżdze z nią po miescie albo gdzie nam porrzeba.