Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja rodziłam na Józefowie i także polecam, rozchodzi się o to na kogo się trafi![]()
Pochwalę się, że w drodze druga córcia - fajnie. jakoś ciężko idzie nam wybór imienia, może coś podrzucicie?
małalinka my też jesteśmy na etapie wybierania mebli, tzn. kuchnia już się robi, ale kanapa, komoda i coś do Mai pokoju trzeba znaleźć, a przeprowadzka tuż tuż, strasznie się cieszę.
Hej Kobietki,
jestem tu nowa, tak więc witam
mam pytanko, jestem w 34 tyg ciąży no i wiadomo... coraz bliżej i święta i poródheh.. i tak się zastanawiam, gdzie lepiej rodzić, wiadomo opinie podzielone, ale chciałam zapytać o warunki w tym nowym budynku na tochtermana, tam bym chyba chciała, tam pracuje moja gin no i jakoś tak się już przyzwyczaiłam do tej myśli. No ale wchodze na strone tego szpitala a tam zero wiadomosci na temat co wziąć ze sobą, jakie są sale itd.. nie wiem czy mam iść wcześniej odwiedzić ten szpital? co z położną? czy wcześniej sobie "załatwić" czy jak... poradźcie mi
![]()
mamuśki, żyjecie?
mam pytanko do mam starszych już dzieciaczków, jakie sanki są lepsze, drewniane czy te metalowe?
z innych wątków mam, z tego zanikły...? Subskrypcję mam włączoną, więc to jakiś inny błąd...

Gratuluje 

póki co dalej nic się nie dzieje, jutro wizyta u gin i szpital. I decyzja kiedy cc