reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Radomia :-)

Agi też tak zrobiłam,Maja wyszalała się i usnęła pół godz. temu:happy:, a ja teraz wypoczywam, nie robię nic, w końcu to moje święto dziś:-D

reklama
No i prawidłowo ja tez dziś sie lenie ile wlezie :) a Kuba ukradł delicje i siedzi w koncie i zjada ja po kryjomu zebym mu nie zabrała hehe ale komicznie to wyglada

Dzień dobry w ten kobiecy dzień :-)

U mnie wiosna na całego :tak: Słonko, ciepło...aż chce się żyć :tak:

Hej dziewczyny czy któraś z Was słyszała kiedyś, lub byc moze jest pacjentką dr Metrzelskiego, przyjmuje na Klonowica???

Niestety nie słyszałam :no:

Agi super mały wyjadacz delicji musi wyglądać ;-)

gonia a może Maja powoli zaczyna buntować się na dzienne drzemki :confused: mój syn dokładnie jak skończył 2 lata zrezygnował ze spania w dzień... ku mojej wielkiej rozpaczy :sorry2: może mała też zaczyna się nastrajać na zakończenie tego cudnego czasu :confused:

gosiula a dokładnie kiedy przeprowadzacie się na swoje? Co do bałaganu..... jaki tam bałagan... tak mi się rzuciło w oczy to przypomniałam :tak::sorry2:

Miłego wieczora Wam życzę!

HEJ
Witaj ewelka gratuluje bobasa:-) o dr Metrzelskim nie słyszałam,ale odradzam swojego lekarza dr Wróblewskiego,kiedyś to może i miał wczucie w swój zawód ale pieniądze poczuł jeszcze szybciej.Naprawde lepiej zrobic dobry wywiad niż się później rozczarować,nawet o zwykłe USG misiałam się prosić,no bo po co wogule robić?
Dziś też buszowałam na ciuchach(taki prezent od męża na dzień kobiet,wywiózł mnie i zostawił samą:-)) lekko przebrany już towar ale kilka perełek się trafiło:-D i już myślę że starczy łaszków na jakiś czas,a porządne rzeczy nie ma co.

sewa też już się czuję jak na bombie,tymbardziej że wszyscy dzwonią i się pytaja czy urodziłam,sensacji się zachciało a przec całą ciążę nie było zainteresowania.:angry:
moja szefowa kiedys się śmiała ze bobas wyjdzie jak ciepło się zrobi i wykrakała chyba.

Zatem idę rodzić bo jutro ma być +8 stopni,pa;-)

małalinka ja osobiście Twojego lekarza też nie polecam :no::no::no: straszny typ :no: długo by pisać, ale takiego konowała nie spotkałam już nigdy potem... i całe szczęście.

Co do telefonów po terminie..... ja przestałam odbierać bo nerwowo nie wyrabiałam :-p No i trzyma kciuki, żeby jutrzejsza pogoda nastroiła maluszka do wyjścia :tak:

A ten wróblewski na zamłyniu ma wromed? moja kumpela teraz do niego chodzi bo stara się o dzidzie i nie narzekała na niego.
Małalinka no to śmigaj na porodówkę no chyba że malutka na +13 czeka ma być 13.03:)
Mały spiocha a ja odpoczywam dziś w nocy pięknie spał mogł by już tak co dzień bo 12 razy w nocy wstawać to ja już wymiękam a tak to to mam siłe chwile z meżulkiem posiedzieć a nie chodzić spać o 21:)

Cześć!
Musiałam Wencika uspić na rękach, bo obcięłam jej pazurki u rączek i się na mnie wkurzyła do tego stopnia, że nie chciała sama zasnąć.
sewa przeprowadzamy się do rodziców, ale na drugi rok o tej porze może już do własnego domku. Po świętach się wyprowadzamy także ja wyjadę a ty zjedziesz do Radomia.
Ciekawe czy małalinka się rozpakowała?
Miłego dzionka jak mała wstanie ugotuję jej zupcie zje i na dworek.

reklama
Do góry