Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sama jestem w domu z bratem,spanikował i chciał mnie do szpitala wieźć,ale spoko spoko to jeszcze potrwa
masakra jakaś się kroi! ja to panicznie boje się dentysty - mam swojego w rodzinnych stronach na śląsku u którego daje rade- naprawdę super facet! ale całej reszty sie boje... do rodzinki jadę pod koniec marca i tez wtedy mam wizytę...kurcze obym tylko dotrwała
Hej dziewczyny!
a u mnie dziś ból zębamasakra jakaś się kroi! ja to panicznie boje się dentysty - mam swojego w rodzinnych stronach na śląsku u którego daje rade- naprawdę super facet! ale całej reszty sie boje... Edit gdybyś nie dała rady to idź do mojego Męża niestety przyjmuje tylko prywatnie ale jak powołasz sie na mnie to na pewno bedzie rabat on naprawdę jest delikatny ja też panicznie bałam sie dentystów ale na szczescie tragedia sie skonczyła i skoro dzieci się go nie boją i czekaja na następne wizyty to i ty powinnaś być zadowolona

wstyd na ulicy się pokazywać.
pod koniec byłam strasznie opuchnięta, podejrzewali nawet u mnie zatrucie ciążowe a ta opuchlizna zeszła mi dopiero po 2 tygodniach od porodu a na wadze było 8kg mniej, na porodówkę jechałam w klapkach bo kozaki nie chciały wejść mi na nogi.Teraz została mi jeszcze reszta kilogramów ale jakos nie mam jeszcze siły sie za nie zabrać. Może wiosna mnie zmobilizuje ;-)