Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejki Dziewczyny! Wieki mnie tu nie byłoale zalatana jestem. Syn w zerówce, doszło sporo nowych obowiązków. Na BB zostaje nie za wiele czasu
![]()
Witaj! Z jakiej dzielnicy pochodzisz?
Jest taka opcja. Przy każdym poście na dole masz dymek ze znaczkiem cytatu (ostatni w rządku) Przy każdym poście, który chcesz zacytować musisz kliknąć w ten dymekpotem odpowiedź i wszystkie zaznaczone posty zostaną zacytowane. Mam nadzieję, że zrozumiale wytłumaczyłam ;-)
hej!
My nadal chorobowo dzisiaj Wenka dała mi tak w kość, że padam normalnie. Muszę jeszcze na studia przygotować sie nawet nie mam kiedy i ochoty niby podyplomowka ale zadają do domu tyle, że hej!
fajnie, że forum odżyło- to moja cząstka Radomia!
Jutro coś więcej napiszę może nabiore sily przez nockę

Sewa, jestem z Gołębiowa. Doczytałam, że większość a przynajmniej kilka z Was jest z okolic Lotniska i Dzierzkowa- ja bardzo dobrze znam Glinice a to bardzo blisko![]()
a wysyłałaś wcześniej syna do zerówki? strasznie zamotali teraz z tym systemem szkolnym, ciężko się połapać co i jak.

Sewa, jestem z Gołębiowa. Doczytałam, że większość a przynajmniej kilka z Was jest z okolic Lotniska i Dzierzkowa- ja bardzo dobrze znam Glinice a to bardzo blisko![]()
ciagle tylko praca dom praca dom.... Moja Paulinka to już nie taka mała dziewczynka...gada na całego...zadaje mnóstwo pytań i dyskutuje jak dorosła- normalnie zadziwia mnie czasami! Dziewczynki ja tez szukam jakiegoś ginekologa fajnego w Radomiu - poradźcie... gonia znalazłaś kogoś?- bo o ile dobrze pamiętam tez szukałaś...Ja polecam dr Golińskiego. Też prywatnie przyjmuje na Focha, a państwowo na Józefowie.Dziewczynki ja tez szukam jakiegoś ginekologa fajnego w Radomiu - poradźcie...
OOO! kto poza mną jest z dzierzkowa, przyznawac się![]()
![]()
Ja polecam dr Golińskiego. Też prywatnie przyjmuje na Focha, a państwowo na Józefowie.
odkąd do niego trafiłam w ciąży do innego nie chodzę, miałam dość przykre doświadczenia z ginekologami z przychodni u mnie na osiedlu-tych nie polecam.