martita123
Aktywna w BB
Czesc wam Mamusie po tak długiej nieobecnosci
Motyl witamy w naszym gronie.
Troche czasu cisza byla na tym forum ale moze znow sie rozkreci
No tak pozmienialo sie duzo od ostatnich wizyt na forum,My tzn ja i Madzia spotykamy sie czesto,my na kawke a dzieciaki nasze na radke,hehe
Moja gwiazda dalej nie spi po nocach,przez te zebiska dzis zaówazyłam ze juz jej wszystkie czworki ida i to na raz no i jak tu ma dziecko spac jak boli. A co do szybko płynacego czasu to tez sie z tym zgadam,my juz niedługo torta bedziemy piec tzn 8 maja, roczek nas goni:-)
Sewa czytam ze sie wyprowadzacie z Reading,wspolczuje bo to duza zmiana,ale z czasem człowiek sie przyzwyczaja.Czesto biegamy sobie z niunia do parku na Pprospect tam kolo Ciebie.Ok spadam dziewczyny bo moj gwiazda nie w humorze
papa
Motyl witamy w naszym gronie.
Troche czasu cisza byla na tym forum ale moze znow sie rozkreci
No tak pozmienialo sie duzo od ostatnich wizyt na forum,My tzn ja i Madzia spotykamy sie czesto,my na kawke a dzieciaki nasze na radke,hehe
Sewa czytam ze sie wyprowadzacie z Reading,wspolczuje bo to duza zmiana,ale z czasem człowiek sie przyzwyczaja.Czesto biegamy sobie z niunia do parku na Pprospect tam kolo Ciebie.Ok spadam dziewczyny bo moj gwiazda nie w humorze
Ostatnia edycja:

te zębicha chcą nas wykończyć,ale się nie poddajemy
zaraz sie kłade bo jestem troche zmeczona po dzisiejszych szaleństwach Natka... normalnie ADHD mu sie właczyło na wieczór
takze Motyl nie przejmuj sie kostuje to duzo wysilku ale tak jak Madzia pisze ,jest to SUPER sprawa.A jak znosisz ciaze? Bo ja wtym czasie co Ty jestes to wymoitowalam czasem i 4 razy na dzien,strasznie przechodzilam pierwsze miesiace.oki spadam bo sie rozpisalam a tu roboty co niemiara,hehe.no to miłego dzionka zyczymy .papa
.Zaczyna mi przeszkadzac wielkosc brzucha i dzisaj strasznie mnie bolał jak przeb miesiaczka
pewnie mała sie rozpychała.Niewyspana jestem jak diabli i nic mi sie nie chce a jutro mamy gosic i musze cos przygotowac.Masakra.No cóz przezyje.Buziaki dla Waszych maluszków zeby te zabki jak najszybciej wyszły i bedzie spokój.
więc chyba sobie zamówie i poczytam co tam piszą
.Nigdy nie byłam huda to teraz tym bardziej sie tego nie spodziewam.
.