OSKAREK. sliczne imie

jak bede miec drugiego synka to Go tak nazwe

Wojcikowa jest spoko babka, ja coprawda raz u niej bylam,ale prowadzie teraz ciaze moich dwoch kolezanek

jesli chodzi o odwiedziny to w sumie sie spotykasz z rodzina w korytarzu (ale jest spoko) i dzidzi jest z Toba na takim lozeczku na kolkach (nie wiem jak to nazwac) i w sali jest caly czas z Toba, nawet jak sie ma cesrake i dziecko na poczatku nie jest z Toba, to jak najszybciej Co Go przynosza.A te podpaski miedzy nogami musza sie trzymac same, tzn jak
lerzysz to nie ma problemu, ale jak idziesz to musisz nogi mocno zacisnac. Ale dziewczyny tylko na poczatku chodza bez majtek, potem juz je ubieraja. Ja mialam takie jednorazowe papaierowe, antysexowne, takie barchany, az sie sama siebie wstydzilam. I lekarz jak zobaczyl ze jestem w majtkach to sie spytal czy chce dostac goraczki, bo musi Ci to wszystko oddychac, ale potem tylko na obchod zdejmowalam. Bo ile mozna chodzic z golym tylkiem. Niezle sobie wykombinowalaz z ta pizmaa ze spodnaimi

razcej Ci sie nie przydadza, bo bedzie Ci starsznei niewygodnie i pobrudzisz je szybko. A torbe przywoza razem z Toba na lozku - jest naprawde ok,. Mi babki jeszcze wylejy z torebki (bo sie nie moglam ruszac, bo bylam po cc) komorke i szminke bezbarwna. Tak apropo wez sobie ja na porod bo sie przyda. Tzn ja mialam blyszczyk, cobym ladnie wygladala

zreszta jak zaczelam rodzic to sie jeszcze wymalowalam i niepotrzebnie, bo za kila godzin kreske na okiem szlag trafil

ale ogolnie da sie wszystko przezyc
pozdrawiam