Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie ja też miałam w 1 ciązy problem, a ta ostatnia ciąża była 6 bo reszty nie donosiłam.
Lekarz dał mi po wizycie skierowanie na IP z podejrzeniem niewydolności w 20tc miała 26mm. Założyli wiec szew a przy 18mm w 32tc pessar w 36 urodzilam.[/QUOTE
aha czyli ogólnie jakby coś się działo nie daj Boże to mnie położa w szpitalu. A do jakiego lekarza chodzisz/chodziłaś w pf?
J. Homa wariant 4
nie wiem jak ale to "no" to gdzies przez przypadek mi sie napisało dzięki za pomocJ. Homa wariant 4
pf/lwowska/parens / prywatnie i Głogów M.
hej dziewczyny, ja też jestem z Rzeszowa, tzn z okolic a do Rzezszowa przeprowadziliśmy się w kwietniu. Córeczka ma prawie 1,5 roku i też chętnie poznam inne mamy z Rzeszowa. PozdrawiamO to tylko ja typowo z Rzeszowa?
Coś się zaczyna dziać, odzie to w dobrym kierunkuchętnie tez bym się gdzieś wybrała, kogoś poznała, nawet z wózkiem
Ciężko czasami zorganizować sobie czas tylko na wyjście dla samej siebie, ale przecież dzieci to żaden problem. Wiedziałam co robię i z czym się to wiąże, wiec to nie jest jakiś balast. Chociaż niektórzy może i tak uważają...
Ja ProjektantW jakich dzielnicach mieszkacie?