reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

witam
wiesienka-ja tez bylam w next tylko ze o 8rano ,bo kuba poszedl na 7 i mnie obudzil telefonem ze w next sa wyprzedaze dzisiaj bo ludzie z tobolami wychodza.
poszlam kupilam amelci pare ciuszkow,zdjec jej pare porobilam i na nk wystawilam w tych ciuchach niektorych nowych,i sobie 2 bluzki,bo w spodniczke nieweszlam hahahahha
kto bedzie ze mna chodzil na basen i aqua fit?wieczorkami?tylko 6 e za godz
olga79- niejest tak zle zrobimy takie spotkanko kiedys ze do domu na drugi dzien wrocisz hahah

reklama
Laseczki,wczoraj po raz pierwszy bylismy z moim na grilu SAMI:-):tak:Olo zostal z bratem:-Dja chyba dzis pojde do nexta,moze cos jeszcze zostalo;-),jak mi kacyk przejdzie:-p
Wiola chetnie bym z Toba chodzila,tylko ja nieczasowa wieczorami,bo moj odsypia siedzenie z Olem...To jak kiedy robimy spotkanko,bo sie za Wami stesknilismy okrutnie:happy2:

hi!;-)
my właśnie wróciliśmy z muzeum figur woskowych w centrum dublina
masakra spodziewałam sie tylko jakis historycznych postaci i gwiazd a tam taka okrutna komnata horroru i sceny z milczenia owiec:baffled: super sprawa takie muzeum ale czulam sie dziwnie troche:nerd: wczoraj wesole miasteczko tez pelno wrazen i teraz odpoczywamy wreszcie
mam nadzieje ze Wam tez w miare milo uplynal weekend dziewczyny:tak:
spotykamy sie?;-)

Amelia2008- do Bray najszybciej dojezdziesz dartem z centrum, autobusem to bedziesz jechac pewnie ok godziny, my tez super weekend, dzis na urodzinach- mala wcinala torta- tylko biszkopt ale az sie uszy trzesly:-D

Amelia do Bray najprościej z Dundrum dostać się od nas autobusem.Tylko problem jedyny jest taki, ze jeździ raz na godzinę.Jedzie się około 15-20 minut.Bardzo wygodnie.W tamtym roku jeszcze jeździł 2 razy w roku, ale ze względu na to, że bardzo mało osób jeździ nim do Bray połowe przejazdów zlikwidowano.Jest to czerwona linia Finnigan Bray.Musiaąłbys wejść na ich stronke i sprawdzić.Nie wiem gdzie staje w Dundrum, ale od nas jeździ spod przystanku Luasa obok banku AiB.Z tego , z którego kiedys jeźdzłysmy razem do Ani.
Co do Darta to jak jestes przy szpili to przechodzisz na druga stronę i w prawo skręcasz.Nastepnie do końca ulicy.Przechodzisz przez ulicę i masz dworzec-darta.Każdy jak zapytasz powie Ci gdzie jest.

reklama
Do góry