reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Amelia 2008- ja w sobote mam sesje zdjeciowa:-D wiec chyba nie dam rady, ale jakby co dam Ci znac oki,
a my dzis barszczyk czerwony na obiad Asia zjadla ze az sie chce ja karmic, to moje dziecko to wszystko wciagnie chyba:szok::-D;-)

reklama
Hej laski!!!!Ja mam wolne poniedzialek,wtorek i piatek.
Renni-sliczny psiak,uwielbiam zwierzeta.
mam jakiegos cholernego pecha ostatnio,czy cos...Wyobrazcie sobie,ze w czwartek o malo a by mnie nie bylo....Bylismy z mlodym w Marlley Parku i cos mnie uzadlilo w szyje,nawet nie wiem co...A mam niestety alergie i momentalnie czuje,ze zaczyna sie dziac cos zlego!!!!Dobrze,ze bylam z moim,wiec w samochod i na Garde w Stepasaide.Ile sie jedzie 8-10minut,a ja czuje,ze odlatuje...Szlam na Garde jak pijana,weszlam i mowie gardziarzowi,zeby wezwal ambulans.Zaczelam wymiotowac,poty mnie takie oblaly,ze bylam cala mokra...W ciagu paru minut przyjechal lekarz na motorze i dal mi adrenaline i tlen,ale nie pomoglo wiec wezwal ambulans.Przyjechali i na sygnale do szpitala na oddzial ratunkowy.Cisnienie mi zaczelo leciec,dostalam dreszczy,a cialo mialam cale w bablach,doslownie wszedzie.W szpitalu podali mi leki dozylnie i do 10 zostalam na obserwacji...
Musze isc do alergologa,zeby mi przepisal api-pena z adrenalina,ktorego musze miec przy sobie.Kto ma nr do Baranowskiej,bo ona jest arelgologiem i ile u niej kosztuje wizyta??Ciekawe jaki rachunek dostane za szpital...Moj biedny Andrzej byl tak wystraszony,ze szok,jeszcze jechal za karetka i rozcial cala opone,wiec jeszcze nowy wydatek 2 opony....
Amelia w pracy u nas przez wakacje kiepsko,tak obcinaja godziny,ze w przyszlym tygodniu mam 22!!!

u gosia to straszne ,jestes uczulona na owady ?moj kuba na osy chyba niewiem nieznam sie momentalnie puchnie jak go uzadli i niemoze oddychac,podam ci nr do dr baranowskiej 0851788645,to komorka bezposrednia do niej ,a do rejestracjii 018788471
ona bierze 50 e za wizyte a za wypisanie samej recepty 20 e ona jest na smitfild jakos

Dzieki Wiola,ale i tak do niej na wizyte musze isc.No to tez Twoj Kuba musi uwazac,bo u mnie za kazdym razem jest gorzej,ostatnio jak mnie w polsce uzarlo 5lat temu to poszlam sama do szpitala,a teraz tragedia...
Co do diety Dunkana to corka Andrzeja schudla na niej 15 kilo!Tu masz linka fajne przepisy http://www.dieta-dukan.pl/index.html ,napisz jakie efekty,bo tez sie nad nia zastanawiam...

Ostatnia edycja:
gosia wspolczuje :/ ja tez mam alergie i musze surowice dostac po kazdym urzadleniu osy czy pszcoly nie wiem ktore tak tna :/ nie zazdroszcze przezyc dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo :)

Wlasnie nie wiem,co mnie uzarlo,bo nie slyszalam zadnego bzyczenia,poczulam tylko straszny bol i szczypanie i zgniotlam to cos,a Andrzej wyciagnal jakies malenkie zadlo z szyi.Jakas miejscowa paskuda.Sandra tez powinnas miec pena z adrenalina,bo u mnie za kazdym razem gorzej!!!
Ok laski spadam do pracy,milego dnia!!!

reklama
Do góry