reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

aine ale mi Was szkoda:sorry2: zdrówka życze:tak:
ja już przeprowadzona:-) dziewczyny w przyszłym tygodniu zapraszam do siebie:-) wybierzcie dzien tygodnia i wbijać do mnie:-):-D:-D

reklama
dziewczyny ,czy wiecie gdzie sa specjalne sklepy z ubraniami dla dzieci na specjalne okazje,np.chrzciny ,potrzebuje buty dla amelii,bylam w next,mexx,clarks,house of fraser,dunnes stores,peenys,oczywiscie wszystko w dundrum i niema ,bialych jakis eleganckich bucikow Amelia nosi rozm 26

aine- super, ze zakupy Ci sie udaly.
sandrulinska-ja jestem chetna na spotkanie!
amelia-a moze w mothercare?
A i jeszcze w Blanchardstown Shopping Centre jest na dole taki sklep typu mydlo i powidlo, ale tam maja tez okazjonalne sukienki, garnitury dla dzieci na (Chrzest i komunie) wiec moze beda tez buciki.

Moja Jula dołącza do aine bo też mi się rozchorowała w niedziele zaczęła gorączkować,noc była najgorsza tak wysoka temperatura że musiałam okładać ją mokrymi ręcznikami,a rano zwymiotowała więc pojechaliśmy do lekarza dostała antybiotyk i już jest dobrze.Najgorsze dla niej że nie możemy wychodzić z domu,a ona stoi cały dzień przy oknie i woła pa,pa.
Amelia myślę,że bez problemu kupisz buciki do chrztu w tym sklepie hmmm jak ci to wytłumaczyć musisz dojść do bocznego wejścia marks&spence(ten który jest na henry street)i po drugiej stronie bliżej torów luasa jest sklep z wszystkim do chrztu.

Amelia- jesli chcesz zobacze dla Ciebie:-D:-D;-) w mothercare w st. steven green bedziesz miala lepszy dojazd w razie co, a w tym sklepie co Monia piszesz to moga byc ale tam to raczej sa rzeczy, ale sukienki i dodatki , ale tez moge zobaczyc jak chcesz Wiola:tak::tak::tak:
Monia -zdrowka dla Julci

tak codziennie dojezdzam do pracy w centrum:-D, a mothercare zobacze pojutrze,a w tym kolo luasa jutro ok:tak:, mam lunch godzine, ale i tak nie dam rady dwoch miejsc za duza odleglosc:-(,

laski kuurcze, spac nie moge, bo ciezko oddychac i kaszel męczy, to sobie weszlam poczytac,co tam u Was:) Monia, szkoda mi Twojej malej,ale pocieszam sie, ze malym dzieciom zawsze szybciej przechodzi, badz dobrej mysli; )Powiem Wam, ze przed wylotem do Polski bardzo tesknilismy za krajem, czesto tez zaliczalismy doły. Pare dni pobytu tutaj to niezly kubel zimnej wody. Dlugo by pisac-masakryczne ceny, nieuprzejmosc, wrogosc ludzi wobec siebie, jakies takie podenerwowanie na kazdym kroku...Dzis wchodzimy do sklepu po glupia wode , rafal dal 50 zl, bo nie mial drobnych, na co ekspedientka strzelila focha i: "Kuuuuurwica mniie zaraz trafi, nie macie ludzie drobniejszych pieniedzy?". Bylam w szoku, odwyklam od takiego chamstwa.Kierowcy na drodze kurwuja jeden na drugiego, dra sie, pokazuja fakolce, ech, szkoda gadac.Juz tesknimy za Dublinem, naprawde. To jest super sposob , jak zalapiecie dola-pojechac na pare dni i skonfrontowac:) i docenic to, co sie ma:)

reklama
aine ja zawsze mam tak samo z tą Polską jak siedze tu to tęsknie, a jak już tam polece to rozczarowanie:dry: no i ja czekam na sesyjki tym nosym sprzętem ofkorz:-):-):-):-)
renni super! a reszta? wpadniecie do mnie?

Do góry