reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z SOSNOWCA I OKOLIC

reklama
Witam laseczki :) U nas wszystko dobrze. Sandrunia zdrowiutka, a to najwazniejsze :D bawi sie calymi dniami smieje sie cala buzia na glos, ze az piszczy i krzyczy z radosci :D Na brzuszku troszke polezy ale szybko sie nudzi juz zaczyna podnosic sie na wyprostowanych raczkach :) Leniwiec moj nie hcce sie uczyc przekrecac z brzuszka na plecki i odwrotnie ale chyba przyjdzie jeszce na to czas. Bawie sie z nia trzyma jej nozki i raczki i raz na jeden boczek, a raz na drugi i bardzo sie jej to spodobalo smieje sie w nieboglosy i zaczyna sama sie tak krecic :) a oprocz tego to mamy klopoty z zalozeniem pieluszki bo mostki robi hihi :) Wazy 7600gr :) moje malenstwo :D Pozdrawiam wszystkich

no martusia- wstyd, wstyd- kilka domów dalej i to na tej samej ulicy i trudno nam się spotkać ;D
ale jak zrobi się cieplej to pewnie będzie okazja :D

Martusia_78 mieszkałam w blokach na Sobieskiego 247 obok przedszkola, do którego chodziłam, a moi dziadkowie mieszkaja na ul. Kopalnianej. Zdjęcia super.

Własnie zobaczyłam że mi się zdjącie Maciusia nie wgrała, ciekawe dlaczego?
spróbuję jeszcze raz.

zdjcie0078ju.jpg

Kiedy w końcu bedzie wiosna? Bo na tą pogadę to nawet nie ma gdzie wyjsc na spacerek wszędzie tylko kałuże i błoto :mad:

Cześć Dziewczyny,

Ja tez jestem z S-ca a dokładnie z Dańdówki. Mam 14 miesieczną natalke :) Wcześniej gdy mała wiecej spala to czesto siedzialam na forum, teraz niestety sie tak nie da ;) Jak by co to piszcie, bede zagladac

pozdrawiam Kasia

reklama
Do góry