I
Ivonek
Gość
Dziewczyny ja juz wprawdzie jestem troche starsza stazem jesli chodzi o bycie mamusia ale mysle ze moje rady tez sie wam przydadza.
Ja nie pracuje.Pracuje tylko moj maz.I zeby dostac jakiekolwiek dodatkowe benefity musi ktos pracowac legalnie wtedy jest bardzo latwo dostac np.child benefit.My zlozlismy wszytkie dokumenty i przyznali nam ten child benefit
i nawet wyrownali od dnia kiedy zlozylismy papiery.Ale najlepiej jak dzidzia sie urodzi to od razu skaladac bo sie nie traci pieniazkow.Ja zlozylam niestety jak Julcia miala juz prawie 5 miesiecy czyli tamte pieniadze przepadly.Teraz tez bedziemy starali sie o council house.Moze sie uda.OBY!!!A co do zakupow Lwico to my kupywalismy wozek i cala reszte w Mamas&Papas.Troche drogawy sklep ale dobry jakosciowo.Poza tym ubieram Julcie w NEXT.Super ciuszki i nie specjalnie wygorowane ceny.Maja tez ubranka dla new born babys...
Poza tym Mothe Care tez jest fajnym sklepem.Tam kupisz juz wszystk
d ubranek po wanienke i pieluszki.
Jesli chodzi o pampersy(czy inne jednorazowki)ja kupuje w TESCO.Wychodzi taniej
Pozdrawiam.
Ja nie pracuje.Pracuje tylko moj maz.I zeby dostac jakiekolwiek dodatkowe benefity musi ktos pracowac legalnie wtedy jest bardzo latwo dostac np.child benefit.My zlozlismy wszytkie dokumenty i przyznali nam ten child benefit
Poza tym Mothe Care tez jest fajnym sklepem.Tam kupisz juz wszystk
Jesli chodzi o pampersy(czy inne jednorazowki)ja kupuje w TESCO.Wychodzi taniej
Pozdrawiam.