Czesc laseczki;-)
Ja Was calutki czas podczytuje,ale czasu nie mam odpisac:-(
W skrocie: W niedziele dziadki zostali z Nika i nie bylo zle,bo nawet na krociutki spacerek poszli

Mala nie plakala i byla grzeczna i chwalila sie Im co to Ona juz potrafi siama

Ale dom wygladal jak po tornadzie!Ciastka z galaretka wmazane w dywan

,wszedzie jakies okruchy,podarte kartki,zabawki doslownie caly pokoj oblegaly

Ale tescie ogolnie wyznaja zasade,zeby zycia sprzataniem nie zaklocac,wiec spodziewalam sie balaganu....Ale porzadek robilam dluuuuuuuugo jeszcze wieczorem,bo nie moglam nawet patrzec przez sekunde na to

Ale grunt,ze mala sie bawila oki,tylko pozniej slabo spala i co chwilke placz,bo chyba bala sie ze sie obudzi i znowu nas nie bedzie...

My w koncu pogralismy w bilarda bo nikt nie pomyslal,zeby zarezerwowac wczesniej tor do kregli

Ale troszke inaczej spedzielismy dzien niz zawsze,wiec fajnie bylo;-)
buziaczku - wspolczuje tesciowej!dlaczego tak jest,ze One nigdy nie pozwalaja Nam wychowac Nasze dzieci

Dziwne to jakies ..... Wygaduj sie kiedy tylko chcesz,bo to pomaga troszke

;-)Ja jak moja siorka mnie odwiedzi to od razu tesciowa na tapecie jest
Pinka - tak,tak,ja tez uwazam,ze trzeba kupe odwagi na taki krok....ja mieszkalam z tesciami 2lata tutaj i to po prostu jeden dom mielismy wynajety i w sumie kazdy w swoim pokoju siedzial a i tak teraz ledwo co z przymusu rozmawiamy...A kiedys uwazalam,ze sa zaje....isci

Takie bliskie 'zwiazki' zawsze wychodza na zle...:-(Ale faktycznie,jesli chcecie odlozyc kase to tez nie widze innego wyjscia...:-(
Olcia- ja mam tak samo!jak nie mialam dziecka to potrafilam o 5:20 wstawac i robic M sniadanko do pracy i kawusie na droge a teraz 7:30 wstaje i jakos taaaaaaaaaaaaaaka zmarnowana jestem...

Pyszna kawka byla dzis?:-)
madzia 8310-witaj na forum:-)dobrze dziewczyny pisza:dacie rade z jednej wyplaty,a o ceny to nie ma co pytac bo przeliczysz teraz na zlotowki i sie za glowe zlapiesz

a tak naprawde to sama zobaczysz,ze jest lepiej i na pewno dacie rade

ja kupuje 4+pampersy teraz i za karton 96szt daje 14£

;-)
mala-gorzatka - to gratulacje dla M nowej pracy!!!!teraz bedziecie sie mogli faktycznie czesciej widziec a i dla kruszynki to lepiej miec tatusia chociaz ta polowe dnia,bo 10-18 to pewnie Go wogole nie widziala,co?:-(
A! My mamy postep malutki....Weroniczka pozwala sobie w koncu kituszka zrobic i zaczela bardziej mnie sluchac w koncu i reaguje grzecznie jak mowie stanowczo :'NIE'

A slyszy tego duuuuuuuuuzo

I w koncu dostalysmy perfekt papcie!!!!
W Mothercare z postacia 'Fifi Forgetmenot'Nie spadaja i podeszwe maja ogolnie z materialu tylko poziome szerokie pasy gumy sa naklejone wiec sie nozka wogole nie poci!!!I nie spadaja bo maja dobre gumki kolo pietki:-)POLECAMY!!!!!A Nika ogolnie kocha Fifi wiec jest szczesliwa i sama juz star sie zakladac rano