Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mieszkania naszych znajomych u których zatrzymał się dopóki nie znajdzie mieszkanka....hehe

ze hej ,po tych niecalych tygodniach on laskawie napisal ze moj maz moze odebrac komputer nie naprawiony od jego sasiada ,moj maz pojechal po pracy odebrac komputer a otworzyla mu jego dziewczyna mowiac ze on jest tutaj w pracy i jeszcze n ie pojechal na urlop (moj maz byl niezle zdziwiony )
.Skubaniec jeden ,siedzial tutaj caly czas i nie naprawil go ,oszust zakichany 

.Po 3 dniach moj maz oddal komputer innemu i po 4 dniach byl juz naprawiony ,dysk wymieniony ,tak sie uwinal ,i teraz jest ok i spokoj.
,no i oczywiscie lece zaraz pazyc kawke!
i to jest to co lubie.aly nie spal caly dzien wiec padl o 7ej!Ja wiem ze jemu tatusia tez potrzeba ale co z mamusia?
,ogladalismy telewizje,pilismy likier i tak jest cudnie!
z tym drapaniem i tuleniem to masz racje minie tez tego brakuje
jak narazie to sie tulimy ale do dzieciatka bo to jest taka nasza mała przytulanka:-) no ale juz niedługo do polandii wiec nadrobimy chyba...
niestety sami szukamy mniejszego bo 3 pokoje salon jadalnia kuchnia i łazienka to dla nas za duzo
no ale z mniejszymi jest problem no chyba ze tyulko u mnie tak jest
:-) jedzonko, desery i winko rewelacja!!!

musze sie niezle nagimnastykowac zeby sie spojrzal heeh:-)
my zanim trafilismy na obecne mieszkanko ( mamy domek, dwa pokoje dosc duze, kuchnie, lazienke i ogrod ) to byla tragedia!! no ale jakos trzeba bylo dac rade, teraz juz ponad rok jestesmy tutaj i jest super!! Pamietaj zeby przed wyjazdem przetlumaczyc tez akt urodzenia, to wam ulatwi zalatwienie wielu spraw tutaj ale to pewnie juz wiesz
damy rade:-) zajrzymy wieczorkiem!
zartuje oczywiscie!!!! Moje bubis sa lekko obolale bo Michasia ma juz 6 zabkow i 2 nowe w natarciu wiec lekko nie jest!
Kiedy przyjezdzacie? Trzeba bedzie zorganizowac jakies powitalne spotkanko
!