Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Foteczki sliczniutkie!Brzdace rosna jak na drozdzach!!!!
:-)No i juz mialam wyjac mala z wozka zeby wyszalala sie na placu zabaw i ....deszcz ze sniegiem.Kurde!I do domu wrocilysmy i tyle po zabawie na swiezym powietrzu!Oj wkurzyc sie mozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto torcik na roczek malej Patrycji....Tak sam miala moja Nika...Co sadzicie?
Tak wiec jesli ktos chce na urodzinki to sie oferuje

Ale przystojniekow masz w domku!!!A na coreczke Cie ochota nie nachodzi?;-)

Super zucha masz!!!!!A wloski jak Mu rosna!!!!!!!!!!!!Wow!
Ja uwielbiam jak M bawi sie moimi wlosami-moment spie jak zabita

super!! i zgadzam sie ze podobni!!

masakra!! w zyciu takiego torta nie widzialam!! piekny, cudny i tez bym go chyba nie pokroila bo szkoda
kurde z takim talentem to ty tutaj na wyspach furore zrobisz
:-) a jak jest tak samo smaczny jak wyglada to chyba miliarderami zostaniecie heheh
moja kumpela piecze ciasta(taka fanatyczka) ale takie zwykle i jak kiedys zona ich landlorda sprobowala to ja teraz ciagle ja zatrudnia na rozne party(a tych maja sporo-kazda okazja dobra hehe)!
szybko sie zwroci...z tym ze trzeba miec rok przepracowany to tez mi wszyscy mowili, jedna babka w job center ze tak inna ze nie a zlozylam i dostalismy od razu
wiec ja bym sie nie zastanawiala bo i wyslala!! jak juz bedziecie mieli HO to odrazu zlozcie tez o working tax credit i child tax credit i tam jest adnotacja o niepelnosprawnosci wiec zaznaczcie
lece pakowac reszte rzeczy, trzymajcie sie dziewuszki;-)