Witajcie Mamunie!
Wracamy na watek z Michasia:-)! Dwa dni temu wrocilysmy z PL i przystosowujemy sie na nowo :-);-)!Innym razem napisze jak bylo bo dzis czasu malo a jeszcze duzo do zrobienia!
Mam nadzieje ze Blania juz lepiej sie czuje!!!!!Trzymam kciuki zeby szybko temperatura spadla!!!
Buziaki!
Wracamy na watek z Michasia:-)! Dwa dni temu wrocilysmy z PL i przystosowujemy sie na nowo :-);-)!Innym razem napisze jak bylo bo dzis czasu malo a jeszcze duzo do zrobienia!
Mam nadzieje ze Blania juz lepiej sie czuje!!!!!Trzymam kciuki zeby szybko temperatura spadla!!!
Buziaki!
lekarze mnie pocieszali,że małe dziecko szybko sie przyzwyczaja i faktycznie tak jest, jak leżeliśmy w szpitalu na wyciągu to myślałam o naszym dzielnym Krystianku, jak Mamuska pisała że zaczął sie poruszać z gipsem i że tak dobrze sobie radził i to mi dodawało siły

patrze a tam dwa ...!!!! A Nastusia grzeczna caly dzien 

z Emergency nie potrafią pomóc ,niech się lepiej douczą jak nie maja pojęcia jak w takich sytuacjach udzielić jak najszybszej pomocy i pomóc dziecku i mamie .Mam nadzieje jednak że z Blanią jest wszystko dobrze i że lepiej się już czuje,Dużo Zdrówka dla niej ,to taka słodka dziewczynka :-).