Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj troszke mnie nie niebylo
Buziaki dla synka
Pytasz o przebijanie uszu my wlasnie dzisiaj to zrobilismy ,zbieralam sie do tego juz tydziec i szlam bez przekonania ze strachem w oczach,ale nie bylo tak zle chwila placzu a jak wychodzilismy to Lucy juz sie smiala.W tamtym roku nawet nie pomyslalam o kolczykach bo wydawalo mi sie ze jest za mala,a teraz mysle ze jak miala roczek tez by nie bylo problemow,tak wiec mysle ze sama musisz zdecydowac;-)
Napisz MI jak to wygladalo i jaka mala sie dzis czuje? co mowili ? ile zaplacilas? a kiedy zaplakala ??Pytasz o przebijanie uszu my wlasnie dzisiaj to zrobilismy ,zbieralam sie do tego juz tydziec i szlam bez przekonania ze strachem w oczach,ale nie bylo tak zle chwila placzu a jak wychodzilismy to Lucy juz sie smiala.W tamtym roku nawet nie pomyslalam o kolczykach bo wydawalo mi sie ze jest za mala,a teraz mysle ze jak miala roczek tez by nie bylo problemow,tak wiec mysle ze sama musisz zdecydowac;-)
.

) najlepiej sama zdecydujesz, zobaczysz w czym ona najlepiej sie czuje;-)

) wczesniej tez nie jezdzilam, moze troche z braku funduszy hehe ale teraz nie wyobrazam sobie jak dawalam rade bez tej przyjemnosci

kurde akurat zaczal tak spadac jak ja jestem w PL
i ponoc ma caly czas leciec w dół

a sorki goscie to pewnie z nimi a nie przed kompem he he:-)

i ma jeszcze spadac

)
nigdy nie mial takiej temp....to ja mu szybko panadol podalam, rozebralam go do body i chlodny ale nie calkeim zimny oklad zrobilam)..po pol godziny bylo 38..teraz spi przykryty tylko cienkim kocykiem ale jest mokry jak prosto z kapieli...cos mi sie wydaje ze goraczka znowu rosnie:-(...tylko tego nam brakowalo...a tak poza tym to nie ma zadnego kaszlu ani nic tylko ta temperatura...myslalam ze to zeby bo nieraz mial podwyzszona temp.przy zabkowaniu ale nigdy takiej wysokiej...
...