Medio
Fanka BB :)
Dzięki, bardzo się cieszę i jak narazie czuję się rewelacyjnie.;-)buszował.
Medio Gratuluję Fasolki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki, bardzo się cieszę i jak narazie czuję się rewelacyjnie.;-)buszował.
Medio Gratuluję Fasolki :-)
Ale jak na nia przystalo, jest dzilena, pelna energi, a apetyt ma wiekszy niz kiedykolwiek
Fakt ze w nocy wstalam do niej chyba ze 100 razy choc sama nie wiem dlaczego gdyz w nosku nie bylo zadnej wydzieliny, oddychala noskiem, choc czasem tak jakos CHRAPNELA jakby cos jej glebiej zalegalo... Stosujemy Sterimar, smaruje mascia majerankowa (ale po niej jakos dziwnie nagminnie trze oczy) i puszczam pare kroplek Olbasna nos na husteczke.

Witam !
Ja tez dopiero co dolaczylam do forum.i mam nadzieje ze poznam tu duzo ciekawych ludzi.Mieszkam od roku w angli .DOPADLA MNIEmala zgroza ,zalozylam sobie działalnośc (samozatrudnienie) a tydzień pozniej dowiedziałam sie że jestem w ciaży.Zastanawiam sie czy bedzie mi przyslugiwał urlop macierzynski platny ,może coś wiesz albo inni uzytkownicy na forum ,piszcie jak coś wiecie
dzieki .
Witam !
Ja tez dopiero co dolaczylam do forum.i mam nadzieje ze poznam tu duzo ciekawych ludzi.Mieszkam od roku w angli .DOPADLA MNIEmala zgroza ,zalozylam sobie działalnośc (samozatrudnienie) a tydzień pozniej dowiedziałam sie że jestem w ciaży.Zastanawiam sie czy bedzie mi przyslugiwał urlop macierzynski platny ,może coś wiesz albo inni uzytkownicy na forum ,piszcie jak coś wiecie
dzieki .