mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Wpadam tylko na minutke... padam , padam, padaM.
O 10 rano juz marze o dlugim snie a gdzie tu do konca dnia hehehehe
Nastka uwielbia stac. Nie chce siedziec...totalnie ja to nudzi. Jak stoi to jest szczesliwa. Sama sie podciaga w expresowym tepie to stania, wystarczy ze zlapie ja lekko za dlonie.
A ja siedzi to tak zaczyna sie kolysac tak mocno ze jak odchyla sie do tylu i to jej sie nogi podnosza
(poduszki asekuracyjne z tylu ) Mam wrazenie ze szykuje skok
...
Izka - Katar byl jednodniowy
A juz tak sie martwilam. Co gorsze nastepnego dnia rano zadzwonilam do GP zeby przelozyc szczepienie (zoltaczka) a katar od wczesnego popoludnia jak reka odjal
Troszke bylam wsciekla bo juz byloby za nami a tak to dopieo najwczesniej na czwartek 
Lece sie umyc. Licze na pogode w weekend...a teraz lece sie umyc
O 10 rano juz marze o dlugim snie a gdzie tu do konca dnia hehehehe
Nastka uwielbia stac. Nie chce siedziec...totalnie ja to nudzi. Jak stoi to jest szczesliwa. Sama sie podciaga w expresowym tepie to stania, wystarczy ze zlapie ja lekko za dlonie.
A ja siedzi to tak zaczyna sie kolysac tak mocno ze jak odchyla sie do tylu i to jej sie nogi podnosza
(poduszki asekuracyjne z tylu ) Mam wrazenie ze szykuje skok
... Izka - Katar byl jednodniowy
A juz tak sie martwilam. Co gorsze nastepnego dnia rano zadzwonilam do GP zeby przelozyc szczepienie (zoltaczka) a katar od wczesnego popoludnia jak reka odjal
Troszke bylam wsciekla bo juz byloby za nami a tak to dopieo najwczesniej na czwartek 
Lece sie umyc. Licze na pogode w weekend...a teraz lece sie umyc
między tymi regałami...
a tak to uwaznie na wszystko zwracam uwage i wszystko wydaje mi sei podejrzane. Poczekam jeszcze i poobserwuje :-)
. Czy moglybyscie mi podpowiedziec jaich srodkow pioracych uzywacie?