• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wpadam tylko na minutke... padam , padam, padaM.
O 10 rano juz marze o dlugim snie a gdzie tu do konca dnia hehehehe

Nastka uwielbia stac. Nie chce siedziec...totalnie ja to nudzi. Jak stoi to jest szczesliwa. Sama sie podciaga w expresowym tepie to stania, wystarczy ze zlapie ja lekko za dlonie.
A ja siedzi to tak zaczyna sie kolysac tak mocno ze jak odchyla sie do tylu i to jej sie nogi podnosza :szok: (poduszki asekuracyjne z tylu ) Mam wrazenie ze szykuje skok :laugh2: ...

Izka - Katar byl jednodniowy :tak:A juz tak sie martwilam. Co gorsze nastepnego dnia rano zadzwonilam do GP zeby przelozyc szczepienie (zoltaczka) a katar od wczesnego popoludnia jak reka odjal :szok: Troszke bylam wsciekla bo juz byloby za nami a tak to dopieo najwczesniej na czwartek :baffled:

Lece sie umyc. Licze na pogode w weekend...a teraz lece sie umyc

reklama
Witam z kawką w niedzielny poranek :-)
Wczoraj było tak ślicznie , mam nadzieje że i dzisiaj:tak:. Wczoraj z sąsiadami , mają 4-ro m-czne) bliźniaki, zrobiliśmy sobie wycieczkę do parku. Super spędzony czas, aż miałam wrażenie że jest niedziela bo mężczyźni byli z nami :-).

MrsF GRATULUJĘ SYNKA! Jak minął poród, jak się czujesz, itd? I musowo wklejaj foteczki Pociechy :-).Bo nie wiem czy już o tym pisałaś itd.
Izka0401 nowa fryzurka już jest? Dobrze że fryzjerzy tacy mili i dali Ci taką godzinkę. U mnie ten sam problem, także jak tylko przyjdzie dzień że M ma wolne to lecę zaraz na solarium, ewentualnie fryzjer, a i do sklepu czmychnę bo bez wózka lepiej się chodzi :-p między tymi regałami...
mala_gorzadka super że katarek nie dopadł na dobre, i jest już po wszystkim:-). Musi słodko wyglądać taka gimnastyka Gwiazdeczki. Oj mama teraz to się zacznie, super jest przyglądać się postępom Pociechy.

Miłego dzionka życzymy

Witajcie mamuski w dlugi weekend!
Czy ktoras z was moze mi odpowiedziec jak sobie radzicie z tymi deszczami?? U mnie jak na razie pada wlasciwie co dzien :-( zastanawiam sie jak to wyglada ze spacerkami-czasem nie da sie znalezc tych 3 godzin na to,zeby z dzieckiem sie przejsc, czy zdaza sie,ze siedzicie w domu dzien czy dwa..? Czy wychodzicie w deszcz? :-)
I.. po czym poznac,ze mi wody wyciekaja????? Do terminu mam 4 dni i cholerka nie mam pojecia jak to poznac! Moze to tylko uplawy wieksze...?

Witam mamusie z UK.
Wlasnie Was znalazlam i postanowilam sie pzedstawic. Mam 26 lat (i pol), od 5 lat mieszkam w Anglii i co najwazniejsze jestem w 31 tygodniu ciazy. Jako, iz jest to moja pierwsza ciaza- nie mam pojecia co kupic dla dzidzi, co dla siebie, jak zajmowac sie dzieckiem. Mam nadzieje, ze mi z tym pomozecie;-).
Wczesniej pracowalam w szkole sredniej- teraz blogie lenistwo, jako, iz juz jestem na urlopie maciezynskim- wiec mnostwo czasu na babyboom:tak:.

pozdrawiam, i zycze milej niedzieli:-)

Mala czarownica - w silny deszcz my nie wychodzimy, ale deszczu sie nie boimy tym bardziej jak nie ma wiatru. Przedwczoraj bylismy na spacerku... zlapal nas deszczyk, ja zmoklam ale nic nas nie zmusilo zeby wracac do domu. Mala spala, budke postawilismy i przetrwalismy :-) Potem wyszlo slonko...
Wody... jak wyciekaja... hmmmm tego to ja nie wiem...bo ze mnie jak chlusnelo :laugh2: to mialam spodnie mokre do samych kolan :laugh2:

sama deszczu tez bym sie nie bala :tak: nie,ze przepadam,ale dla dobra ogolu bym wytrzymala. Tylko o dziecko sie lekko balam, czy jej nie zaszkodzi..? Ale chyba rzeczywiscie nie ma powodow,dla ktorego maluszek nie moglby na deszczu..:-)

No wlasnie,gdyby mi chlusnelo,to bym przynajmniej wiedziala,ze to to :-D a tak to uwaznie na wszystko zwracam uwage i wszystko wydaje mi sei podejrzane. Poczekam jeszcze i poobserwuje :-)

hej dziewczyny! witam nowe mamuski!

Izka0401 i jak fryzurka? zmienilas avatar wiec jesli to nowa to super wygladasz!!

mala czarownica my tez wychodzimy w deszcze, tylko jak mocno leje albo wieje to rezygnujemy:tak:
jak moj maly sie urodzil to caly czas siedzielismy w parku, pogoda byla super!! a zwlaszcza zeszloroczny kwiecien i maj;-)

a co do odejscia wod mi tez odeszly w szpitalu, nie martw sie niepotrzebnie ale tez uwazaj na siebie i obserwuj wszystkie symptomy:-):-) ale masz fajnie, moim marzeniem jest majowa dzidzia, juz nawet obliczylam kiedy musialabym zajsc w ciaze :-p:-D:-D

Witajcie Dziewczynki w angielska majówkę!!!!:)

Mam nadzieje, ze wszystkie milo spedzacie czas wolny i korzystacie z pieknych slonecznych dni :-)! My dzis wybieramy sie do Kew Gardens kilka fotek pstryknac!

Mala czarownico - ja tez mialam "uplawy" 4,5 dni przed porodem a pozniej okazalo sie, ze to jednak moje wody odeszly! Jak bylam badana gdy rozpoczely sie skurcze to poloznik mi powiedzial: no tak, wody definitywnie odeszly!!! A ja w szoku bylam bo nawet tego nie zauwazylam! ???Lekko 2 lub 3 razy kilka kropelek wody pocieklo mi po nogach jak mylam naczynia ale to bylo wszystko! Cos mi sie wiec wydaje, ze Twoja Perelka juz niedlugo bedzie po tej stronie brzuszka!:-):tak:!
Bede trzymac kciuki!!!!!!
3majcie sie cieplutko! Pa pa

reklama
Hej dziewczyny.

Powolutku przygotowywuje wyprawke dla mojej dzidzi i przymierzam sie do wyprania ciuszkow (wszystkie sa nowe- ale chyba trzeba je wyprac?) i nie wiem jakiego proszku uzyc:confused:. Czy moglybyscie mi podpowiedziec jaich srodkow pioracych uzywacie?

Z gory dzieki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry