JUSTYNA170979
Fanka BB :)
hej Beaa ja od samego poczatku uzywalam proszku i plynu do plukania FAIRY.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
, kolo 18.00 powoli robił się marudny ale tyle było ludzi że każdy czymś go zaczepił
. A wczoraj miły spacerek, zakupy...
:-), fakt stare forumiczki gdzieś znikły :-(
:-)przyzwyczjamy sie do wszstkiego powoli i załatwiamy sprawy urzędowe :-)i tu mam kapletny metlik w głowie,chodzi mi o child credit tax i workink kredit tax (nie wiem czy dobrze napisałam) wiele osób nam tu mówi ze mozemy go otrzymac ale ja nie moge do 16 roku zyci dziecka pracowac ,i pozatym jak nam wzrosna dochody a i ja zaczne pracowac wczesniej kazą nam to zwracać
....podobno nie którzy maja do zwrotu nawet 9000ł...pomózcie bo juz sama nie wiem ...narazie mi sie do pracy nie spieszy ,ale do 16 roku zycia dziecka w domu tez mi sie nie chce, mozecie mi to jakos jasno wytłumaczyc ....w necie pisza ze zmniejszaja ten dodatek i nic o zwracaniu nie pisza .
zaraz idziemy na dłuzszą wyprawe bo pogod cudna :-):-)
My caly czas staramy sie byc na spacerkach i placach zabaw
Moze w weekend jak bedzie ladnie to skoczymy gdzies nad kawalek wody:-)Zazdroszcze takiego relaksujacego wieczorku
Tak to jest jak ma sie kawalek ogrodka chociaz...,imprezki mozna robic wtedy:-)
A pralam do roczku wszystko, teraz jedynie body jak kupuje to zawsze wypiore a reszte raczej od razu nosi.
Ale uciekamy polazic gdzies bo up-al sie robi od rana u Nas
HURA!!!