tygrysek235
mama Dawidka
Witam wszystkie mamusie! u nas dzisiaj nie ma sloneczka ale moze to i dobrze bo i tak musimy w domu siedziec i czekac az ktos przyjdzie nam bojler naprawic..a jakby byla piekna pogoda to by mi bylo baaardzo szkoda dnia spedzonego w domu...maly spi wiec ja wpadlam tu na chwilke:-) i zaraz biore sie za obiadek bo cos mnie ostatnio straszny len ogarnal i nic mi sie nie chce robic
...
patrysiowa witam na forum:-)..zobaczysz jak Cie wciagnie i zamiast gotowac obiadek mezowi to przed kompem bedziesz siedziec
;-)...
Mamuska my Dawidowi puszczalismy jego ulubione teledyski, sadzalismy na parapecie zeby mogl na swoje ukochane brum brum patrzec i nic nie pomagalo...:-( no ale jakos to przezylismy..mam nadzieje ze nastepnym razem lepiej bedzie...
Co do raczkowania po trawie...wlasnie mi sie przypomnialo jak to u nas bylo..za pierwszym razem trawa tez klula Dawida w raczki ale jak zobaczyl ze mozna ja rwac i ...jesc (?) to juz caly czas na trawe chcial...a piasek na plazy to juz w ogole radocha byla...w sumioe to jest do tej pory-tyle ze teraz to z lopatka i wiaderkiem chodzimy:-)...
Pozdrowienia dla wszystkich.caluski dla Babelkow.ja mykam jakis obiadek stworzyc...tylko jeszcze nie wiem co...:-(
...patrysiowa witam na forum:-)..zobaczysz jak Cie wciagnie i zamiast gotowac obiadek mezowi to przed kompem bedziesz siedziec
;-)...Mamuska my Dawidowi puszczalismy jego ulubione teledyski, sadzalismy na parapecie zeby mogl na swoje ukochane brum brum patrzec i nic nie pomagalo...:-( no ale jakos to przezylismy..mam nadzieje ze nastepnym razem lepiej bedzie...
Co do raczkowania po trawie...wlasnie mi sie przypomnialo jak to u nas bylo..za pierwszym razem trawa tez klula Dawida w raczki ale jak zobaczyl ze mozna ja rwac i ...jesc (?) to juz caly czas na trawe chcial...a piasek na plazy to juz w ogole radocha byla...w sumioe to jest do tej pory-tyle ze teraz to z lopatka i wiaderkiem chodzimy:-)...
Pozdrowienia dla wszystkich.caluski dla Babelkow.ja mykam jakis obiadek stworzyc...tylko jeszcze nie wiem co...:-(

wydaje mi sie ze pół żeczy mi brakuje hehe
chyba was wystraszylam co ?
sama rzadko sie bawi woli zemna a ja przez to nie moge nic zrobic wiec jak ja zostawiam w salonie to wyk odrazu bo odeszlam i idzie do mnie do kuchni usiądzie mi przy nodze ciagnie za nogawke bym ja wziela ,a ja biore bo serce mi peka jak tak płacze,swoja droga ze ja juz czasami siły nie ma brrrr,moze z tego wyrosnie..........