• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

nie bylo mnie tu chyba wieki cale....
i ile nowych mamusiek doszlo...
widac ze forum sie rozkreca...
ja tez sprobuje sie wkrecic na nowo-obiecuje!!!
a czy ktos mnie jeszcze pamieta??????

reklama
Witam z rana z kawka!
My juz na nogach jak zawsze od 6tej,za oknem szaro,nie wiem chyba dzis dzien na siedzeniu w domku zleci:-(,wczoraj byla u nas kolezanka na kawce z 5mies synkiem,fajnie jak jest sie z kim spodkac.

Buziaczku-masz racje trzeba tez "starsze" forumowiczki rozruszac

olis-kochana pisz jak najwiecej!Jasne ze cie pamietamy-wracaj do nas :laugh2:-Jak twoj sliczny synus?wogule pisz co u was:tak:

Pinka-Ja w sny wogule nie wierze-nie przejmoj sie to nic nie znaczy,tak to juz jest ze zawsze cos zlego moze sie nam przytrafic wiec nie doszukoj sie i nie zamartwiaj

Oj czuje ze ten dzien bedzie dluuugi

witam z kawka
nie nadazam za wami mamuski,tyle piszecie i tyle nowych mamc,ze juz nie wiem kto co i kiedy:baffled:
olis-ja.. ja.. ja.. Ciebie pamietam:-)

Ja dzisiaj mialam straszna nocke,Lucy prawie cala przeryczla i nawet nie wiem dlaczego:confused:.I jeszcze musialam biedaczke rano obudzic zeby Patryka do szkoly zawiezc,mam nadzieje ze kolo poludnia padnie spac a ja razem z nia:-p
Jutro wieczorkiem przylatuja moi rodzice wiec bede miala dwa tygodnie laby hihi,a juz w ta niedziele Patryk ma komunie,ciekawa jestem jak bedzie:nerd:

olcia,pinka,buziaczek,mamuska,pandorka itd.......buziaki dla was

przepraszam ala niedam rady wszystkim odpisac :zawstydzona/y:pa

Hejka wszystkim

Olis no pewnie ze pamietamy,wciagaj sie i pisz jak tam synus rosnie.Pewnie juz kawal mezczyzny z niego.

Pinka i jak malutka spala.Bo moj syniu to codziennie zasypia o 20 ale potem od 2 to juz sie zaczyna.

Olcia ja tez o 6 mam pobudke kazdego dnia. Podziwiam cie bo ja zanim sie podniose to troche czasu minaja.

Michaga to witaj w klubie zaspanych mam.

Dorcia to masz fajnie rodzice na dwa tyg.pewnie odpoczniesz troche.no i komunia synusia.ja tez z ran zaraz po sniadanku kawka na pobudke.

No chyba pogoda sie poprawia za oknem.
Lece bo zaraz wstanie maly brzdac i trzeba do przedszkola isc po synusia.Pa

Czy mozna mowic o wyspanej mamie malego brzdaca :-D chyba nie :-D wiec wszytskie jestesmy w jednm klubie :tak:
Dzis Nastka pieknie przespala cala noc, wogole mnie nie obudzila w nocy, nie musialam do niej wstawac, ani dac wody, ani smoczka... i wogole jakos rano nie mogla sie obudzic :szok: to ja dzis wstalam przed nia :-D

Zapomnialam wam powiedziec ze Nastka od jakiegos czasu uwielbia jedna niedawno nauczona rzecz...
gdy mowie do niej - przytul mamusie- on obejmuje mnie za szyjke i daje buziaka :-D ale to jest slodkie :-)

Wpadne jeszcze pozniej

WITAM MAMUSIE:-) MAM PYTANKO JAKI POLECACIE WÓZEK DLA MALEŃSTWA JA ROZWIĄZANIE MAM NA KONIEC LISTOPADA ALE POWOLUTKU CHCIAŁABYM SIE ZORIĘTOWAĆ W TEJ KWESTII.:happy: Z GÓRY DZIĘKUJE:-D

reklama
hej babeczki

nareszcie troszke slonka wyszlo wiec dziecie mi zasneło i kima na ogrodzie;-) a ja na BB- buszuje:tak::tak:

Dorcia -no jak miło kochana ze wpadlas:tak::-D,to moze zalozymy nowy watek MAMY W ROLI ZOMBIEGO:-D:-D ha ha

Gosia- no wiesz co ty to juz bys sie wstydzila wiesz?????????? cała noc przekimałas bez pobudki a jeszcze marudzi hehe:-):-D ty to masz dobrze:tak:
izka- no umnie mała zasnela wczoraj o 20-stej ja zanim poszłam spac to o 22-giej na snie dałam jej mleko obudzila sie o 2-giej i jazda do rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie zasypia o 22-giej i o 2 giej pobódka i do samego rana wierci sie steka itp:crazy::crazy::crazy::crazy:a wiec mamy tak samo hehe
olis- no witaj kochana parz sobie kawke i nadrabiaj zaleglosci no i fotki koniecznie hehe:-D:-D:-D
mamuska -buziaki dl atwego smerfa dzielny chłopczyk z niego:-)
olcia -obiecuje przejmowac sie nie bede, bedzie co ma byc nic na to nie poradze;-) jak synek w przedszkolu?

jak kogos pominelam to soooory i chłostę prosze hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry