• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

A to moj agent ktory wlasnie sie tarza po wersalce

Załączniki

• DSCF5278.jpg
    DSCF5278.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCF5279.jpg
    DSCF5279.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF5281.jpg
    DSCF5281.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF5282.jpg
    DSCF5282.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Pinka - dobrze,ze nic sie gorszego nie stalo!!!Cos Was pech dopadl...Co za wsretny babsztyl ta,co uciekla!Takich to powybijac od razu,kurde!
Olcia - moj boze!nie wiem co bym zrobila jak by mi tak mala uciekla!chyba bym nogi z tego malego tylka powyrywala!Szok!szcescie w nieszczesciu faktycznie,ze nic nie jechalo!Ale stresa sie najadlas niezle!:no:Dzieciaczki,zawsze cos wymysla...:zawstydzona/y:
Maxin - Olis - fajnie,ze sie pojawilyscie znowu:tak::-)Oj,kruszynki Wam smignely,ze hej!

Dziewczynki,ja wiem,ze jeszcze kupa czasu....Ale tak sobie pomyslelismy z M ostatnio,ze na drugie urodzinki Niki cos fajnego bysmy wymyslili....No i myslimy wstepnie o imprezce w Hyde Park albo Holland Park...Wiecie,gdzies w kaciku pare przekasek i napoje,baloniki i torcik....No i oczywiscie chcielismy zaprosic tez i dzieciaczki z BB na imprezke....Czy sadzicie,ze dalybyscie rade i milybyscie chec poszalec na trawie z bablami?Okazja do spotkanka by byla a i Nika na pewno mialaby niezapomniane urodzinki:tak::-)...........Co Wy na to?No i co Wasze maluszki na to ,przede wszystkim?hehehee:-)

kasia -super pomysl z tymi urodzinami ja bym wpadła no ole w polandii bede w tym czasie:-):tak:
olcia -ale masz przystojniaka no no,zaraz ci panienke do domu sprowadzi:-)

Kochane po zakupkach postanowilam sobie umyc lodowke bo juz od tygodnia sie za to zabieralam no i umylam ale prasowanie nadal odlogiem hi hi:-):-):-)moze dzis wieczorem sie zmobilizuje:biggrin2::tak:

no ale wracając do lodówki ja tu se myje a moje dziecko cos cicho siedzi jak na jej charakterek no wiec zaglondam do salonu a ona............

ukradła mi pasztet z lodówi i smarowała po panelach myslalam ze zawału dostane nie dosc ze ona cala w pasztecie to jeszcze salon:szok::szok::szok::szok:

NIE CHCE KTóRAś JEJ NA WEEKEND???????????????????-CHETNIE ODDAM:tak::-D
a tak ogólnie to chyba zaczyna kumac ze jest cos takiego jak chodzenie bo powoli przechodzi z jednego konca wyrka na drugie ,ale to pomalutku no i stoi chwilke bez trzymanki a potem bach na pupe hehe

no pochwalila,wyzaliłam sie ide cos wszamac zajrze potem.............

heja

pogoda dzis wspaniala,od rana z maluszkami spacerowalismy,terz spia,a ja na bb:-D

olis kawak pewnie byla pyszna.Widzisz nie jest tak zly wilk jak go maluja:-D Oli ma z kim sie bawic,a ty troszke kaski dorobisz.Najwazniejsze aby wam to pasowala.

Pinka rany co za pech,najwazniejsze ze jest caly i nic powaznego sie nie stalo,niech wraca szybko do zdrowio.A twoja krysznyka ma ciekawe pomysl,hehe,a co jak mama sparzat,to co on ma rabic:-D,wiec dodaje ci pracy,abys nie wyszla z wprawy:-D
U nas Natus jest na etapie sparzatania,wyciaga smiatke i zamiata mieszkanie,wyciera kurze,zyc nie umierac,zaraz przejmie moje obowiazki:-Dmaz tylko sie smieje,co ja z niej zrobilam:-D

Olcia rany rany,ja bym chyba zawalu dostala,jak dobrze,ze nic nie jechalo.Dziecku w tym wieku jeszcze nie mozna ufac,niewiadomo co za pomysl wspoczy do glowki.W przedszkou swietnie sie spisuje.Pewnie serce twoje sie raduje;-)A ty pracujez teraz???

katarzynka pomysl z impreze na powietrzu super sprawa.Ja w zeszym roku chcialam na roczek zrobic,ale pogoda mi nie pozwolila,ale w tym roku sie udalo i urodzinowy piknik w parku byl cudowny:happy2:.Dzieci szalaly,mialy tle swobody.Polecam:tak:;-):-)Jak oglada fotki na naszej klasie widze jak Weronisika wam rosnie i coraz bardziej do tatusi podobna,slotka z niej dziewczynka.Cos nasze spotkani nie moga doscj do skutku.Chyba musze spowrotem wrocic na ten watek:-DJak postepy malej,rozmowna jest??Nadal na basen chodzie?

mala-gorzatka coreczka poznaje swoje czesci ciala:-D zabawna musi byc.

tygrysek fajnie ,ze maz pamietal;-)

OK MYKAM MALUSZKI WSTALY

pozdrawiam;-)

Jeszcze cos dozucam a potem popisze

Załączniki

• DSCF5287.jpg
    DSCF5287.jpg
    84,8 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF5286.jpg
    DSCF5286.jpg
    83,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF5288.jpg
    DSCF5288.jpg
    80 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF5289.jpg
    DSCF5289.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF5290.jpg
    DSCF5290.jpg
    83,7 KB · Wyświetleń: 47
spac nie moge...kurcze...

olcia23-fajne minki synio strzela he he Benio jest przesmieszny!!!

katarzyna s-pomysl super!!!tylko gdzie tyle dzieciaczkow pomiescic:-):-):-):-)

pinka25-nie straszac bedzie jeszcze gorzej,Oli na przyklad wczoraj zaczal wyjadac ziemie z kwiatkow a wczesnie parkowal w doniczkach samochody, ot tak garaz im zrobil!!! i tylko patrzec jak dziecie twoje bedzie buszowac po domciu na nozkach!!!

oki mykam moze jakas herbatke wypije i sen zmozy...
pozdrawiam

Witam z kawka!

olis -i jak wyspana?A to widze ze ty tez masz malego agenta;-)

maxin-nie nie pracuje siedze w domku,nie bardzo jest jak bo Besiu jest tylko 5 godz tygodniowo w przedszkolu.

pandorka-dziekuje,o tak straszny z niego komik-jak spiewa to mosi sie widziec w lustrze:confused:

katarzyna_s,maxin-oj tak stachu to sie najadlam-nikomu tego nie zycze:-(,ale teraz pytam co sie robi jak mama krzyczy "stoj"?A Benji (kiwajac palcem) :"toj,toj,toj,stop,stop,stop":baffled:

pinka25-dziekuje:happy2:,ale nie strasz ze to tak szybko bedzie:no:

ok lece

acha!Czy ktoras z was jest na tym forum mamatata.co.uk? Wlasnie tam weszlam...i byloby mi razniej poszukac znajomych:blink:

reklama
Laski!HURAAAAAAAAAAA!Przelom w Naszym zyciu!!!!
Dziecko wczoraj siadlo samo na kibelku!Na nocnik nawet patrzec nie moze ale do stopnia i nakladki na kibelek az sie pali!!!Co prawda nic a nic nie polecialo:-pale co tam...Nastepnym razem moze sie uda:laugh2::laugh2::laugh2:

Załączniki

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    581,1 KB · Wyświetleń: 63

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry