• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no nareszcie cosik sie ruszylo

gosia- to mamie wspołczuje bo ja nie nawidze hałasu i moja mała tez nie bo odrazu sie budzi:tak::tak:a co do zakupow to ja pomimo tego ze liste robie tto i tak połowy nie kupie:laugh2:
dorcia- eeeee to imprezka niezla bedzie no no 30:-):-):-) urodzinki hehe dobra nie smieje sie bo mnie tez niedługo to czeka juz sie boje:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
hej dziewczyny!

ja caly czas o was pamietam tylko jakos ciezko mi wszystko nadrabiac;-) wrocilismy z nad morza, bylo super chociaz troche wietrznie ale wypoczelismy i mamy w planach jechac jeszcze raz(choc zapowiadajaja ze w Polsce lato juz sie skonczylo:confused:)

mala czarownica gratuluje coreczki!!

Pinka25 widze ze u was zabkowanie pelna para, my tez to w dalszym ciagu przechodzimy:baffled:u nas na szczescie dosc lagodnie i bardziej w dzien niz w nocy marudzenie, no i niezawodny nurofen, tez zele na zeby w ogole nam nie pomagaja:wściekła/y::no::no:

mala-gorzatka28 faktycznie niezlych masz sasiadow i najgorsze ze nawet jak im sie zwroci uwage to nic nie zmieniaja:angry::angry:brak slow na takich ludzi:crazy:moze niech twoi rodzie zapytaja czy maja cos w planach wtedy w razie czego jak pojedziecie to bedziesz spokojna.
a z drugiej strony to naprawde jestem ciekawa po co oni tak traca kase na te ciagle remonty - moze jacys maniacy:confused::rofl2:

pozdrawiam wszystkie mamuski, my do UK w najblizszym czasie sie nie wybieramy ale milo jest do was zagladac i zobaczyc jak sie trzymacie:tak:;-)

Witam,
przepraszam że tak Was opuściłam i nie odp., nie nadążam z czytaniem, tutaj cały czas się coś dzieje... Fakt jest jeden w końcu mogę pospać do której chcę a nie do której mogę :-):-):-) ... a za dnia jak Brzdąc jest z dziadzią na spacerku ja robie sobie maseczki, paznokcie itd. , a później nad wodę lub basen, odwiedziny, i co najlepsze spkojne wieczorne wypady. Wykąpie brzdąca, idzie spać a ja frrrruuu do knajpki :-):-D:-)... Wypoczynek pełną parą :-). Także mam nadzieję że mi wybaczycie że nie jestem nabierząco :zawstydzona/y:.
Pozdrawiamy cieplutko

dzieki Dorcia kupilam dzisiaj rano ten krem i Pani w boots dala mi jeszcze syropek Antihistamine i baaaaardzo pomaga. Zuzia wcale sie nie drapie i w ogole ma dobry humor

DZIEKI WIELKIE za pomoc:tak:

i ja tez sie witam niestety juz bez kawki bo wypiłam:tak::-D ależ tu cichutko sie zrobiła przez weekend:-)moj juz dzis do pracy w rócił a my same troszke smutno no ale ktos kaske musi zarabiac no nie?:-):-D

olcia ale ci zadroszcze my do polski dopiero za dwa miesiące;-)a własnie suwaczek musze sobie zrobic heh

Witam wszystkich z kawką.No w koncu uda mi się coś napisać.Dziś rano rodzinka już pojechała.Cały tydzien w biegu spedzilismy.
Natan szybko sie oswoił z nowymi domownikami.wystarczyło mu pół godziny.

Pinka ja tez chyba zrobie suwaczek bo juz odliczam powoli ile jeszcze do wyjazdu.Nam zostało jeszcze 9 tyg i 1 dzien.
Olcia to juz pewnie sie zaczyna pakwoanie.
Mamuska ale ty masz dobrze,wysypianie sie,wypady do knajpki.A ty pojechałaś do Pl czy dziadka u siebie macie.

ok lece dalej
Pozdrawiam wszystkie mamusie i buziole dla dzieciaczkow.

reklama
Hej laseczki! U nas dzisiaj pogoda do bani:-( a ja bede musiala z malym do miasta jechac...o wilku mowa...taki bylk spiacy ze sam usnal w foteliku, minelo pol godziny i juz wstal...a ja nic nie zrobilam przez ten czas:-(:-(...
Ja tez wczoraj chcialam dodac suwaczek bo juz za 22 dni jedziemy do PL ale jakos nie moglam...nie wiem czemu..skleroza?
Pozdrawiam i lece do smyka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry