• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam wszystkich znowu tu cichutko sie robi.Mam nadzieje ze po weekendzie bedzie co czytac.no własnie wpadłam zyczyc wszystkim milego weekendu.
U nas bez zmian.mały budzi sie w srodku nocy.A przed 7 już pobudka na bank.Zaczynam juz myslec o wyjeździe do Pl.
ale jeszcze troche przed nami.

katarzynka s moj kolin też lubi sobie podjadac,ale on zjada roniez bez problemu sniadanko ,obiad i kolacyjke.ma chłopak apetyt.jego standardowe pytanie to: Co mogę teraz zjeść?
No widze ze niezłe zamówienie Ci się trafiło,Super pewnie beda ludzie zadowoleni.

zmykam i jeszcze raz udanego weekendu

witam sie i ja :-)

wstyd powiedziec no ale ja jeszcze w piżamie chodze:-):-):-):-):-) nie chce mi sie przebierac:no::no: hehe

izka- no ja jeszcze nie mysle o wyjezdzie u mnie to ner dopiero tydzien przed wyjazdem działa:-):-)

a gdzie znow wszystkie wywiało

Ja tylko na sekundke sie przywitac i uciekam. Moze jutro sie nieco bardziej rozpisze :rofl2:

Buziaczku - ja zawsze kupuje rozne leki dla nas a teraz i dla malej, i koniecznie kosmetyki Musteli dla Nastki...to tyle :tak:

Katarzynko - widze ze praca wre...

no to lece....

ale nie spijcie kobitki ... :-) gdzie reszta ????

Dziewczynki,wklejam foteczke,zeby udowodnic,ze ludzie po 40'tce maja tylko jedno w glowie!!!...hehhe...Moje zamowionko od 50'cio letniej kobitki,na dzis;-);-);-)Hehehehheeeee, to jedno musialam wkleic:-D:-D:-D:-D Co prawda jak dla mnie to niezbyt zachecajace do jedzenia,ale sa rozne gusta...

Załączniki

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    77,6 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry