katarzyna_s czy to jest tort? ty sama to zrobiłaś? niezłe cudeńko...
ja przywożę z polski leki. wcześniej jeszcze woziłam ksiazki dla Laury ale to strasznie ciężkie i teraz kupuję tutaj. korzystam z Małe Czytanie - księgarnia internetowa dla dzieci najtańsza jaką tu znalazłam.
miłego wieczorku wszystkim życzę:-)

ja przywożę z polski leki. wcześniej jeszcze woziłam ksiazki dla Laury ale to strasznie ciężkie i teraz kupuję tutaj. korzystam z Małe Czytanie - księgarnia internetowa dla dzieci najtańsza jaką tu znalazłam.
miłego wieczorku wszystkim życzę:-)

czekoladowy dokladnie:-)klient moj Pan-co chce to upieke

wiec nie wiem jak to bedzie??????????
Mi kupka rosnie i rosnie juz chyba z dwa tygodnie i tak podbieram z niej co potrzebne tylko i na biezaco prasuje....
....Czyli wszystkie taki los mamy z tym prasowaniem....Kurde sa pralki z suszarkami to moze w koncu wymysla cos do samoistnego prasowania
caly czas 'szczul' Nike pileczka a jak chciala kopnac to Jej specjalnie zabieral i Ona smutna i zla i wszystko na raz...I tak w kolko....A pozniej jeszcze wieeeeeeeeeeeeeeeelki rotwailer biegal(a wlasciciele kilometr dalej i to tylem do placu zabaw!!!!!!!!!!) a ten gowniarz specjalnie barmke otwieral i uciekal a ten pies juz hyc do bramki!A ja zamykala,m a on na sile mi bramke pchal i otwieral....A psa sama sie balam!I zabralam Nike i poszlysmy.........