• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Martuchaa- nic mi nie mow mnie juz słabo sie robi jak pomysle ze znow u T trzeba bedzie mieszkac odrazu mam mdłosci serio nawet teraz mi niedobrze jak o niej pisze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiesz jak to jest kazdy chce sie z nami spotkac pogadac pobalowac no ale czas to pieniadz w naszym przypadku ehhhh nie lubie takich wyjazdów
tygrysek -no nareszcie jestes gdzie byłas jak cie nie bylo?? hehe to tylko odrobina balaganu po południu jak mała sie wysi to wam pokaze co potrafi zrobic ciekawe która mnie przebije:tak::tak:
wam równierz milego popołudnia zycze;-);-)

reklama
Witam Mamusie
wróciliśmy parę dni temu ale nie umiałam się zebrać i coś skrobnąć... w ogóle po takim leniuchowaniu ciężko mi było pogodzić gotowanie, pranie, sprzątanie itd.. :-D Teraz brzdąc drzemie, więc wpadłam się przywitać :tak::-)
Oj dużo mam tu do nadrobienia, przepraszam z góry - bo nie wiem czy uda mi się to wszystko ogarnąć :-):-p:sorry::-D, tyle tego jest i tyle się tu działo...
a niech to Szkrabek już wstał :shocked2:.... zajrzę wieczorkiem

PINKA no to widze ze z T trafilas tak samo jak ja chociaz jestem zdania ze mojej to nikt nie przebije:no: i to nie tylko ja mam o niej takie zdanie ale wiekszosc osob ale oczywiscie jej kochany synus uwaza inaczej:dry: zreszta duzo by pisac - nie zazdroszcze tego mieszkania u niej:no: nie macie mozliwosci gdzie indziej przebywac w pl?
no i gdzie twoj balagan? mialas wrzucic popoludniu:-)

tygrysek235 milo ze jestes! co tam u was slychac?w koncu sie nie zgadalysmy na tym gg:-pobiad chetnie bym ugotowala ale musialabys wpasc do PL go odebrac:-D

mamuska79 a wy to chyba z pl wrociliscie? bo ciezko mi nadrobic a troche nas nie bylo:-p
jak maly i nozki?

my wrocilismy wlasnie od kumpeli, 3 malych dzieciakow w wieku od 1,5 roku do 2,5 i trojka starszych po 9-10 lat i mam dosc:szok::szok:lece kapac malego i jakas kolacje zrobic

Martuchaa -no wlasnie wklejam hehe tak moje dziecko w 30 min urządziło salon jak jedlismy kolacje:szok::szok::szok: dodam ze brakuje jescze jedzenia wdeptanego w podłoge oraz wyrzuconych zabawek

a co do mieszkania u T to niestety nie mamy gdzie mieszak bo jak bysmy mieli to ja bym napewno z tego skorzystala:tak::tak::tak: ok lece uspac mala moze mi sie uda:dry:potem ogarne chałupke i włoski do dzieła:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• balaga2.jpg
    balaga2.jpg
    105,5 KB · Wyświetleń: 47
  • balagan1.jpg
    balagan1.jpg
    104,4 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
hejka
ja nie spie:tak::-)
dzis tez mamy za soba calutki dzien na zewnatrz.Najpierw na zakupach,pozniej drzemeczka i na spacer i plac zabaw do parku:tak:Nika padla jak zabita,a ja w parku zrobilam sobie dwier undki z siorka w bieganiu i bylo super i nogi mi odpadna a na pewno miesnie mi sie w srodku pomieszaly:-Dbo czuje jakby mi sie sciegna poplataly i teraz mnie tak strasznie ciagna.....:-D:-D:-p
zaraz padne,a po tym piwku co kolo mnie stoi to juz na 100% zaraz zasne:-p:-D:-D:-D

MILEGO WEEKENDU!!!!!

PINKA powiem ci jedno - szybka jest ta twoja Wiktorka:-D
ale jaka ma slodka minke na pierwszej fotce!! i jak mozna jej nie wybaczyc hehe:-)
a jak twoje wloski? dawaj foty szybko!!

kasia jestem pod wrazeniem, kurcze mi jakos zapalu brak na bieganie a ty widze dalej uparcie zrzucasz kilogramy:-)
super!! tylko jak za duzo piwka bedziesz pila to brzuszek bedzie rosl:-D:-p ja sie staram przerzucic na winko ale srednio mi wychodzi:-)no chyba ze martini ze sprite'm :sorry2:ale to znow gazowane wiec kolko sie zamyka:-D

a jak u was weekend sie zapowiada? pewnie rodzinnie albo zakupy:-) my chyba standart - spacerowo:cool2:

Hejka

ja tylko na chwilke bo dzis mam mase zajeci pranie sprztanie prasowanie gotowanie itp:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: jeszcze posciele musze pozmieniac brrrrrrrr:szok::szok::szok:a tak mi sie nie chce:no::no::no:
Martuchaa- no ana zawsze jak nabałagani to potem takie minki strzela zebym jej tylko nie wyzywala heh:-D:-D:-D
Gosia-i jak tam mała zasypia juz w łózeczku:confused::confused: ja moze dzis spróbuje mała polozyc zobaczymy:confused::shocked2:
Kasia- ja pamietam jak ja kiedys biegałam to nastepnego dnia mialam takie zakwasy ze ho ho

ok babeczki lece do roboty bo nie skoncze dzis:sorry::sorry:
focie z włoskami wkleje wieczorkiem jak dam rade buzka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry