• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosia- no to niezle wiem jak sie czujesz bo ja miałam nie raz tak :szok::szok::szok::szok:wiec w ciagu dnia jak zoombie;-)

anineczka- nie wiem jak jest teraz ale homo office to jest zezwolenie na legalny pobyt i prace w uk podobno bez tego teraz gonią a koszt tego to 120F teraz:tak:ale raczej bez tego nie zostana bezdomni:confused::confused: w sumie to nie do konca rozumiem niech ci napisze jakos mniej chaotycznie o co chodzi dokladnie

reklama
Hwj dziewczynki! pogoda do bani, ja do zrobienia mam tysiac rzeczy a tak strasznie mi sie nie chce...i oczywiscie wczoraj nie dalam rady sie spakowac przez brzdaca a teraz tak mi niespodziewanie zasnal ze tez nie moge bo spi w pokoju gdzie sa ciuchy a nie bede sie tam rozbijac...ale przynajmniej pazurki pomalowalam i pranie wstawilam...z jednej strony ciesze sie na ten wyjazd ale z drugiej jak pomysle o 2 tygodniach z tesciem to mnie krew zalewa..jestem pewna na 1000% ze juz pierwszego dnia rzuci jakis "mily' tekst i bedzie spiecie a jak sie wkurze to zabiore manatki i razem z malym wyladuje u moich rodzicow...ech,szkoda gadac...

Mala - gorzatka - wspolczuje biedulo, ja to bym chyba juz na siedzaco zasypiala po pobudce o takiej godzinie...
chociaz ja dzisiaj wlasnie spac nie moglam...Jak zasnelam w miare wczesnie to L. wszedl do pokoju i mnie obudzil i tak do 3 albo i dluzej tylko sie krecilam...
Ok ide moze chociaz walike przeczyszcze troche bo zachcialo mi sie blekitnej a teraz ja klne bo po kazdej podrozy wyglada jakbym ja w bloto wrzucila i wytaplala...

Niemozliwe...jestem tu....

Chryste jak daje mi od wczoraj popalic, no ale dzis to juz przeszla sama siebie !
O 5 nad ranem juz robilam przecier ze swiezych pomidorow na pomidorowke :-p

Wlasnie zasnela, ale ma wlaczone czujniki gdy mama siada :wściekła/y:
Jest potwornie zmeczona, oczy ma od rana na zapalki - juz o sobie nic nie mowie ;) - ale zeby isc spac to NIE. Wiec przestalam z nia chodzic i ja usypiac bo mnie kupe nerwow kosztuje- takie niby spiaca ale jednak bedzie siedziec, a jak juz usiadzie to jedank chce wstac, a gdy juz wstanie o ona chce juz isc ...wrrrr
Dzis caly dzien od tej rannej drzemki siedziala i sie darla, plakala i na przemian. Leb mi peka i mam dosyc na dzisiaj. Przed pojsciem spac, siedziala i ryczala godzine..wyla wrecz. Ja juz nie moglam jej wziasc na rece bo mnie tak plecy bola ze nawet tabletki mi nie pomagaja :-( Ciekawe co bedzie gdy sie obudzi... sorry ale musialam sie wygadac.

Lece chwilke choc poleze

mala - gorzatka wspolczuje...ale tak to czasami jest z tymi naszymi dzieciaczkami..moj tez ostatnio ma jakies gorsze dni i czesto w dzien nie chce isc spac a potem pada doslownie o 18 i nie da rady go obudzic a jak juz sie obudzi to jest wycie dopoki sie nie rozbawi a potem gania do 23 albo i dluzej...

Niemozliwe...jestem tu....

Chryste jak daje mi od wczoraj popalic, no ale dzis to juz przeszla sama siebie !
O 5 nad ranem juz robilam przecier ze swiezych pomidorow na pomidorowke :-p

Wlasnie zasnela, ale ma wlaczone czujniki gdy mama siada :wściekła/y:
Jest potwornie zmeczona, oczy ma od rana na zapalki - juz o sobie nic nie mowie ;) - ale zeby isc spac to NIE. Wiec przestalam z nia chodzic i ja usypiac bo mnie kupe nerwow kosztuje- takie niby spiaca ale jednak bedzie siedziec, a jak juz usiadzie to jedank chce wstac, a gdy juz wstanie o ona chce juz isc ...wrrrr
Dzis caly dzien od tej rannej drzemki siedziala i sie darla, plakala i na przemian. Leb mi peka i mam dosyc na dzisiaj. Przed pojsciem spac, siedziala i ryczala godzine..wyla wrecz. Ja juz nie moglam jej wziasc na rece bo mnie tak plecy bola ze nawet tabletki mi nie pomagaja :-( Ciekawe co bedzie gdy sie obudzi... sorry ale musialam sie wygadac.

Lece chwilke choc poleze

gosia wspołczuje moja mala tez kimnela sie dzis 30 min i szlag mnie trafia bo zachowuje sie tak jak twoja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz sie buja bo skrecilam jej hustawke ale chwilami marudzi bo nie wyspana:cool: zwariowac mozna

hej kobitki
Widze że same meczarnie tutaj.No niestety u nas tez. jak przez cały tydzień w nocy spał jak kamień to dziś był tak marudny ze juz od 3 spał w naszym łózku.Ale moje smyki zakatarzone że hej to moze przez choróbsko.

małgorzatka wspołczuje moze to przez te zeby.masz racje wygadaj sie, a jeśli chodzi o plecy to mam to samo.odkąd urodziłam kolina.Wszystkie tabletki są do d...jak mnie bolatak fest ze nie moge sie ruszac ani wyprostowac to biore takie silne tablety, które mama załatwiła mi w pl.

Pinka no widze że bujawka dotarła.Małą daje na blogasku.rozbujała ten wózio jakby na bujawce siedziała.:-D

Tygrysku bedzie pakowanie na ostatnią chwile,jak to zawsze bywa.tylko niezapomnij o niczym.
Ty widze narzekasz na teścia bo przewaznie każdy na teściową narzeka.:-)

ok ja lece bo dzis jeszcze nic nie zrobiłam takiego mama lenia.

Izka tesciowa to ja mam super...tylko moze za bardzo rozpieszcza Dawida bo wiecznie na rekach by go nosila i na wszystko mu pozwala i ja potem do ladu z nim dojsc nie moge...a tak to zlota kobieta...
co do pakowania to juz czesciowo mam to za soba - oczywiscie z pomoca synka...na jutro zostaly mi drobiazgi i kilka rzeczy co musza wyschnac...I tak wlasnie nie wiem za co sie teraz zabrac bo wiekszosci rzeczy nie zrobie przy malym a on po pol godz. juz wstal wielce wyspany...

anineczka co prawda to jest legalne zarejestrowanie ale my tez z tym zwlekalismy(bo na poczatku bylo ciezko a wtedy od tak sobie wplacic 160funtow-bo bylo 80 za osobe jakos)takze z ta bezdomnoscia to chyba nie o to chodzi:confused:
tak jak napsiala PINKA, musialaby co dokladniej napisac to wtedy moze dojdziemy;-):tak:

PINKA a foty na hustawce gdzie??:-)i jak z tymi fryzurkami, zdecydowalas sie juz na jakies ciecie?

malgorzatka pomysl ze jutrobedzie lepiej;-)nie wiem co wiecej ci napisac, tak to jestze kobiety(nawet te malutkiem)maja gorsze dni:-D:-psorki:sorry:

dziewczyny lece bo mamy gosci, zajrze wieczorkiem.milego popoludnia

reklama
oto focie matczynego dzieła:-)a filmik na blogasie:tak:

Załączniki

• CZESC.jpg
    CZESC.jpg
    109,6 KB · Wyświetleń: 50
  • hmm a.jpg
    hmm a.jpg
    104,4 KB · Wyświetleń: 48
  • wypoczynek.jpg
    wypoczynek.jpg