mala-gorzatka28
Fanka BB :)
terrorystka...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

witaj w klubie ja tez miałam bóle krzyzowe i do teraz cierpie jak sie nadzwigam
ja swoja mała dawno przestałam prowadzac bo tez chciała ale ile mozna kupilismy jej pchacza
ale nie lubi go bo on za szybko pedzi a ona jeszcze takiej kordynacji nie ma ale wymysliłam sposób stawiam jej kwadratowy stoliczek na jednym rogu kłade chusteczki ktore uwielbia i ona w ten sposób idzie do niej a tym samym obchodzi cały stolik i tak pare razy i sie oduczyła prowadzania bo zobaczyla ze sama tez moze chodzic
wiec moze ty tez tak spróbuj bo przeciez sie wykonczysz kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tam zrobi co porzteba i wychodzi dalej sie bawiąc hehe jak to smiesznie wyglonda
czy wasze dzieci tez tak robiły bądz robia?
;-)
, pewnie przez to Tobie stresik zniknął :-)
:-). A z tym kątem to na pewno musi super wyglądać...
a co do zebow Wikuni Pinkowej to tez jestem w szoku bo moj jest duzo starszy a tez ma 11

)no i diete -same chrupki,klieki,suszone borowki i duzo wody.

no niby fajnie le nie fajnie bo ona cały czas płaczliwa jest i taka marudna

mogło by sie juz uspokoic troszke
No i nie wiem teraz czy przysla mi nowa w zwiaku z tym,ze pobieramy nadal Tax credit( i working i child) czy juz nie dostane....Kurde,zeby mi siadly ostatnio i musialabym isc do sadysty
ale jak dzwonie i pytam o ceny to normalnie juz wole zeby mi same wypadly chyba

zawsze mozesz napisac do nich ze ci zalezy pilnie