Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
juz cos w szpitalu mi cos mowili

A z tym chodzeniem, to u nas czuje ze jeszcze za wczesnie. Mamy tez taki kwadratowy stolik typu "centum zabaw" ale jak przy nim stoi to musze ja dobrze asekurowac bo tak jest pochlonieta rozrywka ze nie kontroluje zbyt siebie. Moze za tydzien, dwa. Chodzi juz calkiem dobrze, ale nie chodzi jeszcze sama wzdluz niczego. Niedawno dopiero sama wstala na nogi w lozeczku. Pozycje do raczkowania juz opanowala na maxa , rece stawia do przodu bo chce isc ale nie wie nadal jak poruszac nogami, zamiast je podginac ona je prostuje
No moze w koncu ruszy bo energia w niej az kipi.
Ja pierwsze co robie po przylocie do Polski to umawiam sie na wizyte o sadysty hehehe bo po ciazy przydalo by sie zajrzec choc przed ciaza wyleczylam wszytsko na cacy.
:-)Krystianek musi powolutku worcic do 'normalnego'zycia....chyba wszystkie dzieci tak maja,ze po takim rozpieszczaniu w PL przez calutka rodzine buntuja sie na maxa po powrocie
My tez nie moglismy z Nika wrocic do ladu jakis czas bo wszystko bylo na 'nieeee' i caly czas wymagala uwagi bo w PL non stop ktos Ja nosil,sie z Nia bawil itp...ale w koncu sie przyzwyczai
;-):-)Ale dobrze,ze sobie wypoczeliscie i mogliscie sie wybawic
Kiedy teraz ruszacie do Polski?Na swieta jedziecie?Jak po kontroli nozki?
:-(oby szybciutko przeszlo co by sie malutki nie meczyl;-)napisz jak tam minela nocka...calusik od ciotki
A na karte masz za pol darmo okulary, za daarmo dentyste, leki dla Was i malej i jeszcze cos tam...Fajna sprawa,zwlaszcza wlasnie z sadysta
napisze do nich i sie dowiem czy dostane
Mam nadziej,ze dzisiejsza nocka nie skonczy Ci sie znowu o 3;-)...milych snow:-)
mala cos sie wierci,pewnie zaraz do nas przyjdzie spac,heheheh
ale teraz kimnela bidulka kochana te zeby ja wykonczą ciescie sie ze wasze nie mja az tak duzo zebow boo mowie wam ja mam kongo w domu jak wychodza:-
zaraz umre!!!!!!!!!!!!! dzis chyba znow bedzie padac bo wszedzie az siwo

i tak sie balam ze po ciazy itd a tu suprise - 0 ubytkow:-)
ale masz racje, napisz do nich to bedziesz wiedziala na czym stoisz;-)moja kumpela placila za jeden ubytek okolo 70funciakow
u nas jeszcze nic nie widac ale jak dziewczyny na styczniowkach pisa jak dzieciaki to przechodza ..brrr
normalnie zyc nie umierac

ale zrobilam tak samo. Oczywiecie potem przelozylam ja do lozeczka.
Naprawde byly smaczne. Jesli chodzi o budyn to ja jej nie robie polskiego budyniu bo fakt trzeba robic go na mleku, a niby modyfikowanego nie powinno soe gotowac bo traci wartosci, wiec robie jej budyn angielki CUSTARD POWDER - dodaje sie tylko wode. Mojej nic nie jest po tym. Fakt ze dodaje to tego suszone morele i banana zeby bylo bardziej pozywne i wartosciowe a moja zajada ze az sie oblizuje i tylko zaglada do michy czy jeszcze cos jest
Jak chcesz to ci podesle przepis.
i kupilismy w Argosie Buy Mamas and Papas Beat Buggy - Black. at Argos.co.uk - Your Online Shop for . sa czarne i rozowe i jestemy mega zadowoleni i polowa ceny maclarena. Zreszta mozesz isc do Argosu, kupic, rozpakowac, obejrzec, pojezdzic po domku, jak sie nie spodoba to idziesz odnosisz i zwracaja ci kase bezproblemowo -to jest atut Argosu. My zawsze tak robimy.