• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

No ale za to soboe dzis musze lyknac zen-szenia :-D bo musze byc na nogach ...

ale was wprowadzilam w blad z tymi sobotnimi porzadkami bo dzis piatek:-p:-D:-D:-Dale ja zakrecona jestem:cool2:

Pinka mi tez sie loola zawsze podobala ale ja jestem za wysoka i ma za niskie raczki jak dla mnie:no:szkoda bo fajny wozio;-)no a co do pokrowca na nozki to racja, w uk kosztuje okolo 40funtow:szok::dry:my w maclarenie mielismy na szczescie w komplecie

a co za zdrowa zywnosc zamawialas? daj linka:-)

reklama
odkąd mała jest na tej diecie to dupsko jej sie coraz cięższe robi :tak:ciekwa jestem ile wazy ?niechce mi sie isc do GP moze poczekam jka do polandii pojedziemy:tak:

smiac mi sie chce bo jak kupuje jej spodnie to w pasie są dobre albo za duze a nogawki za krótkie heheh

Ojej spi....

Pinka - Nastusia jest na jednej drzemce od ponad tygodnia. Sama sie przestawila :-p Jak wstawla o 6 rano to szla spac gdzies o 11.30 i spala do 13-13.30 a potem szla spac o 20 pm , a teraz to niem co sie dzieje przez ostatnie 3 dni. Teraz spi na dobe 9-10 h :szok:
Loola hmmm nie obraz sie ale zawsze uwazalam ze ten wozek jest "kraczaty" :-D jest dziwnie szeroki ... ale z drugiej strony jest inny niz pozostale
Dobrze masz ze u Gp mozesz sobie zwazyc mala, bo u nas to trzeba isc do takiego osrodka gdzie sa Health Visitors. I jak GP mam pod nosem tak HV mam kawal drogi wiec tam nie chodze :no:

heeh no mnie sie ten kraczaty podoba:tak::-D no ale kazdy ma prawo sie wypowiadac bo każdemu co innego sie podoba wiec nie ma powodu do brazania;-)

hmmm to ja juz nie wiem co twojemu dziecku pomoze moze zapisz ja na silownie albo co:-D:-D:-D:-D:-D jak sie wymeczy to padnie jak zabita i wstanie rano Zart;-) a tak powaznie to ciezka sprawa.............

Pinka Krystian jak na razie nie będzie miał operacji, kontrole ma w szpitalu, tam nadzorują wszystko. Fakt jest że ta choroba lubi wracać i wtedy jest ponowna operacja. Ale odpukać w niemalowane :-) wszystko jest w porządku :-)

Witajcie
Dopiero teraz mam czas przysiaść tu i poczytac.

Małgorzatka już dziś wyprobowałam naleśniki ale wcinał.Współczuje, ja to bym padla na pysk.
A moze podaj jej herbatke z melisy taka dla niemowlat.podobno melisa uspokja i dzial na sennnie.
kiedys prszyszła do nas mojego meza siostra na kawe.noi jej synus 9 letni narzekał ze go brzuch boli.A mój mąż zaparzył mu niby mietówke bo nie przeczytał tylko spojrzał ze jest napisane liść m... no i po godzinie ten mały jakis senny sie zrobil,ale tak ze zasypiał na siedizaco...Ale miałam ubaw... oczywiscie z mojego meąz bo dzieciak uspał.

Mamuska super że wszystko ok.ja sie zastanawiam nad kupnem jakiegoś samochodzika takiego odpychacza i też buszuje po tych sklepach ale narazie nic mi fajnego nie wpadło.Chciałbym zeby był taki od 10 miesiecy do 3 lat.

Martucha to macie za sobą i to dzieki Coli.widze ze ty zakrecona jak ja.ja to już w środe to mowilam ze jest piatek ,ach jakos ten tydzien tak mi sie kreci.

Pinka ja też mam problem z ciuchami.natan jest długi i chudy.jak dobre nogawki to za szerokie.A jak dobre w tyłku to za krótkie nogawki.
co do wazenia to ja tak ja Gosia mam spotkania z HV.Tylko że ja mam dobrze bo akurat są organizowane co drugi poniedziałek i to tam gdzie Kolin chodzi do przedszkola.Wózio fajny.

Ale sie ciesze że jutro juz sobota.
Paapaaaa

PINKA nawet nie wiedzialam ze z tej zywnosci sa tez sosy,ketchupy itd:-) no i calkiem niedrogo.ciekawe czy jak dziecko nie jest na diecie bezglutenowej to tez moze to jesc:confused:

izka niezle zalatwil swojego siostrzenca twoj maz:-D:-D:-D bede musiala sprobowac tego kiedys z moim brzdacem jak bedzie za dlugo harcowal:-pchociaz on zawsze pada jak anioleczek,zaraz po kapieli i kolacji:tak:

lece go kapac bo juz pora:-)milego weekendu babeczki;-)

Martuchaa no jasne ze może nie ma problemu mozesz małemu zaserwowac napewno mu nie zaszkodzi a tylko pomoze;-) a w smaku są całkiem dobre ja mojej małej to duzo rzeczy podjadam;-):tak:

ok lece na kolacje i dobry filmik z winkiem i slodkosciami milego wieczoru laseczki buzka dla was kochane:-D

reklama
Mysle czy juz sie nie polozyc :-D ...wlasnie zasnela, no mysle ze chociaz do 5 pospi :sorry2:

Izka - juz probowalam, ale to na nia nie dziala. Juz czasem to mysle za na noc dam jej virbucol :sorry2: Ona odkywa poczatki raczkowania, samodzielnego wstawania..i mi sie wydaje ze w tym lezy caly problem. Jest tak zafascynowana i pelna energii ze szkoda jej nocy na spanie :-D

No nic lece, bo chyba juz kobitki zaczely weekendzik...i bedzie cicho :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry